• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty Koszalin

Rozpoczęcie sezonu - Alfa Romeo Baltic - Darłówko 22 kwietnia 2018. :)

Ostatnia edycja:
Jakby ktoś się nudził w Niedzielę 22go to zapraszamy[emoji6]
411.jpg

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Ale 22 kwietnia to niedziela ;) lany poniedziałek to 2 kwietnia ;)

A nie-Alfy też wpuścicie :P ?

Ale 22 kwietnia to niedziela ;) lany poniedziałek to 2 kwietnia ;)

A nie-Alfy też wpuścicie [emoji14] ?
2 kwietnia w Bytowie się widzimy, a 22go w niedzielę w Darłówku. A dla ciebie zrobimy wyjątek;)

To 22 w Darłówku jak będzie ludzka pogoda to się zjawię ;)

Ja też. Dziś mają mi z autodiuga wypuścić auto to się zobaczymy [MENTION=7325]Przemas[/MENTION] ty masz angel eyes w swojej Alfie?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
[MENTION=45362]Diwad[/MENTION] nie nie mam angel eyes, choć chcialbym miec nie ukrywam [emoji41][emoji6]

Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka

Dla zainteresowanych;)
22 Kwietnia, godzina 13ta
Parking na końcu ul. Dorszowej
145.jpg

Może byśmy się wcześniej spotkali pod amfiteatrem i do Darłówka pojechali razem?

Może byśmy się wcześniej spotkali pod amfiteatrem i do Darłówka pojechali razem?

hmmm, patrząc że google pokazuje 40km, do tego całą drogę już wyremontowali, to musimy wyjechać gdzieś ok. 12.40 ;) :cool::edziaczarownica2:

hmmm, patrząc że google pokazuje 40km, do tego całą drogę już wyremontowali, to musimy wyjechać gdzieś ok. 12.40 ;) :cool::edziaczarownica2:
Tylko pamiętaj że Janusz będzie też jechał[emoji6]

Amortyzatory
Powrót