Spotkanie Wisla 06.07.2008

wychodzi na to ze brde jechal do wisly z warszawywiec kawalek mam,
postaram sie byc oczywiscie na takim kawalku to korki wypadki i wszystko moze sie zdarzyc.
Nie mam cb wiec jak by ktos mi dal nr komorki bo moge sie spoznic no i jak juz dojade to nie bede mial pojecia gdzie jestescie
pozdro

Kosiar napisał:
Korcz
Pitus25
Ferrari-1
Roben(postara sie)
robert domanski
Gopcio
Krzysiek866
alces1
rafał 1974
adamodg
jarek 0203 - może
Ja
M@T
t.o.mek
penny21
Myśle ze dopisac mozna 2 alfki!
Pituś ta jak gadalismy wyjezdzamy!
Ciesze sie na spotkanko z maniakami Alfki heheh- do zobaczyska! ,a Niech duch Alfy bedzie z wami!

]

panowie z Dabrowy i Będzina o której zjazd na stacji BP w Dąbrowie myśle że 9.30?

Pitus25 napisał:
dla zainteresowanych, na wylocie z BB w stronę Cieszyna o 11.40 :)

W którym dokładnie miejscu? A może o wpółdo pod Auchan?
Aha, nie widzę siebie na liście :roll: , pisałem w poprzednim temacie (Kraków, albo ankieta) żeby mnie od razu wpisać jak rozpoczniecie temat odnośnie Wisły :P .

Na wczasach było zajeeeeeeee....... :D :D :D

ja myślę że jak śląsk i inni będą dojezdzać to na CB 15 i reszta z bielska dołączy się szkoda czasu na poszukiwania się na parkingu każdy w aucie ma gaz i hamulec wiec jakoś znajdziemy się :)

właśnie komórkami tez jestesmy mniej wiecej wymienieni a więc szerokości wszystkim jeszcze tydzień :)

Pitus25 napisał:
ja myślę że jak śląsk i inni będą dojezdzać to na CB 15 i reszta z bielska dołączy się szkoda czasu na poszukiwania się na parkingu każdy w aucie ma gaz i hamulec wiec jakoś znajdziemy się :)

Jesli będziesz jechał z Bielska to pisz do mnie na PW, zgadamy się i pojedziemy razem.

Edit:
To gdzie się w końcu wszyscy spotykamy bo zaczynam głupieć :roll: ???

Lopezius napisał:
To gdzie się w końcu wszyscy spotykamy bo zaczynam głupieć ???
podajcie miejsce docelowe,cokolwiek ,rynek,wiekszy parking,stacja benzynowa,cos dla tych ktorzy nie posiadaja CB i telefonow komorkowych :mrgreen:

z tego co wiem to pierwszy zbór zaraz za Skoczowem na drodze na Wisłę ( za Skoczowem juz na drodze na wisłe Stacja Rafineria Czechowice. "Pierwsza stacja za Skoczowek ok 500m od krajowej 1 oczywiście godz12 ) a w samej Wiśle to juz na żywioł - konkretu nie ma
poprosic kogos na priv o tel. i po sprawie ( chyba każdy ma kom ? )
ale tak cy inaczej sugestia dobra - myślę że za dwa dni będzie dokładne miejsce

pozwoliłem sobie sobie na mały remake
1.Korczu
2.Pitus25
3.Ferrari-1
4.Roben(postara sie)
5.robert domanski
6.Gopcio
7.Krzysiek866
8.alces1
9.rafał 1974
10.adamodg
11.jarek 0203 - może
12Kosiar
13.M@T
14.t.o.mek
15.penny21
16 i 17 Rafał - + 2 AR
18.adi 599
19.Lopezius
20. robak#21 ( się stara - ale raczej da radę )

dacie rade ponad dwie dychy ?????????????????? tego jeszcze w Wiśle nie widzieli

będę przez cały tydzień ";pożyczał " mleczko do polerki szkła z pracy więc jak będą chętni to oddam
no i płyn - Kosiar wie jaki dobry

a płyn jest 1 klasa :mrgreen: polecam wszystkim
no będzie grubo coś czuje

adam a co to za mleczko?? i jak sie ten plyn nazywa ?? bo moze jak ja mam takie cos u siebie to tez pozycze :D

Amortyzatory
Powrót