D
Doman
Guest
12 ok
skoczow (owo) ok
pozdrowionka
skoczow (owo) ok
pozdrowionka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
co prawda nie wszyscy (bo Kraków to może jechac inaczej ) ale śląsk i zagłębie akurat w Skoczowie zbiega sie 81 z S1 więc jak najbardziej ok a potem razem 941 do samej WisełkiPitus25 napisał:super niech jest 12.00 proponuje spotkanie na stacji benzynowej w Skoczowie - ORLEN bo i tak wszyscy tamtędy pojadą, a fajnie będzie jechać przez kolejne 15km w kolumniea po drodze będzie można się dołączyć Ci którzy pojadą od strony Bielska.

no się zobaczy - jak sie tylko da to oczywiście ( ale będę wiedział dopiero w lipcu )Kosiar napisał:a ty adam jak jedziesz :?:
alces1 napisał:Ja kiepsko znam te strony, ale w weekend oblookam którędy będzie mi najlepiej dojechać do Wisły.
Pozdrawiam.
- Rafał
To trochę "dookoła", lepszą trasę podał Adam. Ja jeśli się wybiorę to właśnie przez Kalwarię i Wadowice. Tam też może się spotkać grupa krakowska (i okolice) 8)Korczu napisał:jedziesz A4 z krakowa do katowic a w katowicach kieujesz sie na skoczów-wisła ! i jedziesz dwupasmowka az do samej wisły!
kolego ale tam ryją , ryją gdzie się da może w km krócej ale przez te rycia się jedzie dłużejcurrahee napisał:Ja jeśli się wybiorę to właśnie przez Kalwarię i Wadowice
Z Krakowa ta trasa to ~165km (niewspominając, że na A4 tez ryją).Pitus25 napisał:ja proponuje jechac A4 na Katowice i z katowic na Bielsko a z Bielska na Skoczów i Wisłę
Fotki wolę sobie zrobić sam, bo te z fotoradaru są czarno-białe, a poza tym coś drogo liczą za te ujęciaKosiar napisał:my tam dwupasmówka non stop ciśniemyi tyle mamy atrakcji
![]()