Spotkanie w Pile???

spotkanie

dzieki chlopaki za spotanie miejmy nadzieje ze pojawia sie inne alfy oprocz naszych moze wrescie komus termin podpisuje za 2 tyg pozdrowionka:D

Witajcie

Spocik choć mały, bardzo miły i przyjemny. Do zobaczenia za dwa tygodnie, jest czas pomyśleć o jakimś grilku?:) Zapraszamy wszyskich niezdecydowanych, bo mamy poważanie w ochronie lotniska, żadne inne auta nie zostały wpuszczone na teren, Alfy wjechały:P. Pozdrawiam i do zobaczenia.:D

Ja również dziękuję za spotkanie w gronie alf i hiacenty nie zapomnij o mojej madzi która wjechała dzięki znajomości alfaholików :P Ja za dwa tygodnie pojawię się zapewne również. Do zobaczyska.

Witajcie

Mam nadzieję, że wszyscy szczęśliwie wrócili z wyjazdów:P. Zatem Piła i okolice(a nawet z dalszych okolic zapraszamy) spotykamy się w najbliższą niedzielę tam gdzie zawsze, lecz ze względu na to, że relacja z F1 kończy się o 16-tej (pozdrawiam cię Slavol) to spotkanie będzie o 17-tej. Piszcie kto chetny, bo coś słabo z odzewem:D. Pozdrawiam i do zobaczenia.

i znów ta niedziela ehhhhh. chciałbym dodać że zaczyna się okres komunijny (patrz ja) i ni hu hu w niedzielę mi pasuje.

Piła

Jestem za spotkaniem w Pile lub jakaś fajna okolica.

Witam

i znów ta niedziela ehhhhh. chciałbym dodać że zaczyna się okres komunijny (patrz ja) i ni hu hu w niedzielę mi pasuje.
No sorki bardzo, ale osoby które bywały na spotkaniach wolą niedzielę sobota nie dla wszystkich jest wolna:(. Jak wcześniej wspomniałem napewno weżmiemy pod uwagę w przyszłości pewne zmiany. a teraz ogólnie jakieś propozycje spotkania w innym miejscu? Lub jakiś wspólny wyjazd w ciekawe miejsce? (byle nie setki km w jedną stronę). Zastanówcie się i pogadajmy o tym na spotkaniu w niedzielę przypominam, że spotykamy się o 17-tej. Pozdrawiam.

re

ja mam pomysl na przyszla niedziele w kaliszu ma byc pokazy car audio 15-16 maj ale to za tydzien

Ostatnia edycja:
Wytłumaczcie mi jak wjeżdżacie na lotnisko od tych ostatnich świateł za skrętem na WORD (na światłach jedzie się w prawo w stronę lotniska, zaraz koło CPNu). Od tego momentu mi wytłumaczcie :D Bo może będę dziś w Pile w tych godzinach.

Turtil za cpn-em skręc na rondzie w prawo, dalej prosto i pierwsza w lewo ( po prawej będzie duży hangar ). Miniesz białą bramę ( która na 99% będzie zamknięta ), jedziesz prosto dalej i po lewej będziesz miał ( za małym łukiem ) plac manewrowy L-ek i za nim chłopaki ( będą widoczni ) zawsze stoją. Mnie niestety dziś nie będzie.
Pozdrawiam.

spot

sory chlopaki ale mnie w ta niedziele nie bedzie mechanik zabiera fanfalune na wekend :mad: do slawola -piła team- moze byc na nazwe:spartak:pozdrowionka

Oj Tomasz .... Tomasz coś ty zrobił. A ja taki pomysł mam na niedzielę......

http://www.scsclub.pl/forum/login.php?redirect=viewtopic.php&t=1747

Spotkanie gdzieś w Pile i kolumienką na imprezę...... Co wy na to?
Ja i tak pojadę na 99% żal przepuścić okazję, tym bardziej że rzut beretem.
Ale jak coś to zarezerwuję Ci miejsce na tylnej kanapie ;)

P.S. jak mi czasu starczy to naklejeczki będą.

Ano 1/4 mili , drift, fajne fury i pokręceni ludzie. Czego chcieć więcej?
Na youtubie jest pełno filmików z poprzednich edycji bo to już 6-te wydanie.

Witajcie Pilanie

:)Slavol a gdzie to jest? Bo dla ciebie rzut beretem to 300km w jedną stronę:D. Nigdy na czymś takim nie byłem, więc być może się skuszę. Rozumiem że nasze stałe spotkanie w niedzielę to.....? A jak inni zapatrują się na tę propozycję? Pozdrawiam.

Bagażnik zajęty u slavol-a już jest przez zemnie:P ( swoją padaką nie jadę bo nie wiem czy wrócę ). Hiacenty jest to impreza na pasie byłego lotniska w wilczych laskach koło szczecinka. Z piły jest to 70 km w stronę bałtyku. Impreza zaczyna się o 10 z rana. Od nas chłopaki ( Japan Team Piła ) zbierają się o 8.30 pod kauflandem i o 8.45 ruszają. Więc można by się dołączyć do ich kolumny i polecieć niezłą grupką.

Witajcie

No to jest kusząca propozycja:D trzeba pogadać z księgową, bo chyba w niedzielę pracuje, i pewnie nie była by zadowolona gdybym pogonił bez pilota. Alfy jadą raczej osobno, bo jak za duża grupa to zaczyna robić się niebezpiecznie. Pozdrawiam.:)

spoy

czy to byla aluzja do naszej ostatniej jazdy po pile :D ja alfy nie mam na wekend bo zostaje u mechaniora

Amortyzatory
Powrót