Spotkanie w Pile???

jak na złość prawie na każdy weekend zjeżdźam poza właśnie tym. poza tym 18 jest pogrzeb prezydenta więc może 23, 24, 25 by bardziej pasował?

23 jestem w robocie, 25 planuje wyskoczyć na spot lubuski w Ośnie ale 24 czemu nie!!!

Parę fotek z dzisiejszego spotkania-mini spota. Dla zachęty dla nie mogących przybyć, i chcących ale się "bojących" :)
Obecni to przedstawiciele "miejscowych" i okolicznych miast. Może następne spotkanie będzie liczniejsze i rozruszamy trochę region.
Pomysły, terminy - wszystko do obgadania, nie pozwólmy umrzeć wątkowi.

Byłem koło 18-stej na lotnisku, ale motorami ze znajomymi i widziałem 2 Alfy, dopiero wtedy mi się przypomniało, że był organizowany spot. Fajna sprawa, następnym razem postaram się wpaść i trochę odmienić te ciemne oblicza czerwienią swojej 147. ;)

O 18-tej byliśmy przemieszczeni decyzją ogółu do baru na obwodnicy przy rzece. Więc widziane dwie alfy to nie "nasi" ;)

Witajcie

Podziękowania dla uczestników wczorajszego mini spota w Pile. Początek skromny ale bardzo miła amosfera i mam nadzieję, że tak będzie zawsze. Dla przypomnienia podam, że w najbliższą niedzielę tj.25-go kwietnia o godz.16-tej spotykamy się w tym samym miejscu. Jak zauważyli uczestnicy ani policja i ochrona lotniska nie czynili żadnych przeszkód w spotkaniu. Zatem przyszłe spotkanie w podobnym przebiegu, zjazd rozmowy, fotki i przejazd na zgóry "upatrzoną" pozycje(widzieliście te spojrzenia ludzi na nasze cztery ALFY sunące majestatycznie po ulicach miasta:D) Zatem do spotkania w niedzielę. Pozdrawiam

Dlatego napisałem, że mi tylko to "przypomniało". ;) Jak będę miał czas to może zawitam w tą niedzielę Alfą o ile nie będę motorem śmigał na lotnisko. Pozdro.

Ja w sumie też jestem z Piły, ale bywam tam już dość rzadko, jak trafie w któryś weekend to na pewno się pojawię na spotkaniu.

Przyznaje racje ze spotkanie odbyło sie w milej atmosferze, nie było nas za duzo ale z czasem pewnie bedzie nas coraz wiecej. Pozdrawiam i do nastepnego razu:)

Mi też się plany pozmieniały bo chyba w niedziele będę musiał kolesia w robocie zastąpić ale to jeszcze nic pewnego!

Jak wstępnie ustaliliśmy, to niedziela dla większości wolny dzień, od codziennych zajęć, i spoty organizujemy rodzinne. Więc na chwilę obecną spotykamy się 25-go o 16-tej, mam nadzieję, że jak "okrzepniemy" w temacie to inne propozycje na pewno będą brane pod uwagę. Bo można przecież zorganizować jakiś wspólny wyjazd w okolice Piły itp. Zapraszajcie znajomych alfistów i sympatyków marki. Do zobaczenia i pozdrawiam.

Kurcze już na bank wiem że w niedziele pracuje, kiedy planujecie następnego spocika?

Witam

Była mowa o niedzieli po majowym wekendzie. ale szczegóły ustalimy jutro. A co taka cisza? nikt nie pisze czy się zjawi? Dla przypomnienia jutro w Pile na lotnisku o 16-tej. Zapraszam i pozdrawiam. (Alfa umyta i nie będzie wstydu, że brudna)

jak wy jechaliście do Piły ja z niej wyjeżdżałem :( pozdrowienia dla alfisty w niebieskim sportwagonie (jak sądzę to był Mrhiacynt) oraz dla czarnej 156.
może następnym razem mi się uda dotrzeć do was

Amortyzatory
Powrót