Spotkanie w Łodzi i inne sprawy dot. Łodzian

Przypominam, że już w najbliższą niedzielę tj. 04.06.2017 o godzinie 16:00 pod Halą Sportową przy ul. Skorupki odbędzie się spot. Gdyby był płatny parking to wjeżdżamy do Sukcesji. Do zobaczenia! :)

Przypominam, że już jutro tj. czwartek 22.06 o godzinie 19:00 odbędzie się czwartkowy spot pod Halą Sportową. Do zobaczenia :)

Przypominam, że dzisiaj o 16:00 w Sukcesji odbędzie się spot! Do zobaczenia!

Przypominam, że już jutro tj. czwartek 20.07 o godzinie 19:00 odbędzie się czwartkowy spot pod Halą Sportową. Do zobaczenia :)

Bajon, jak mniemam następny to 27????
Która godzina, może podlece?

Następny będzie 6 sierpnia o 16. W zależności od pogody, na przeciwko hali sportowej (jeśli dobra) lub w Sukcesji.

W Rawie pojawiła się GTV? Wow!

Hehe..od 2008 jeżdzi a teraz i Spider...
Kontakt przez TMIN-ów.....
Ale zapewne i tak się znamy:)

Przypominam o jutrzejszym spocie pod Halą Sportową o godzinie 16:00 :)

Przypominam, o dzisiejszym spocie o 19:00 pod Halą Sportową!

Przypominam , że w niedzielę odbędzie się spot o godzinie 16:00 pod Halą Sportową (lub w Sukcesji gdyby parking był płatny, albo by padało)

Przypominam , że w niedzielę odbędzie się spot o godzinie 16:00 pod Halą Sportową (lub w Sukcesji gdyby parking był płatny, albo by padało)

Przypominamy, że już jutro tj. czwartek 21.09.2017 o godzinie 19:00 w Sukcesji odbędzie się spot Alfisti Łódź. Do zobaczenia! :)

Przypominam o jutrzejszym spocie o godzinie 16:00 pod Halą Sportową (a gdyby była słaba pogoda to mamy Sukcesję). Do zobaczenia!

Hit spotkania: Fabrycznie nowa [notranslate]Alfa[/notranslate] 33 boxer 1.7 IE. Niesamowita perełka :-)

Panowie macie może jakiegoś mechanika w Lodzi co by jakoś w miarę szybko i nie drogo wymienił świece w 159 1.9 8v?

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Może ktoś coś potrzebuje do alfy 155 wiem gdzie stoi w Sieradzu na szrocie już trochę wybebeszona mogę zrobić zdjęcia jeśli jest ktoś zainteresowany

Amortyzatory
Powrót