Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Drodzy Alfisti,
W imieniu swoim oraz mojej Narzeczonej mam zaszczyt zaprosić Was wszystkich na nasz ślub, który odbędzie się w najbliższą sobotę 10.09.2016 o godzinie 18:00 w kościele pw. Św. Jana XXIII przy ulicy Hetmańskiej 9 w Łodzi. Zapraszamy również do wzięcia udziału w orszaku weselnym i jednocześnie prosimy o towarzyszenie nam jak najliczniejszą grupą Alf w tym wyjątkowym dniu za co z góry serdecznie dziękuje.
Poniżej link do oficjalnego wydarzenia na naszym FB gdzie są podane szczegóły przejazdu.
https://www.facebook.com/events/1082040468549526/
Mogę tylko wyciągnąć Spidera ze snu zimowego, ale nie wiem, czy to urządzaWitam, będzie ktoś w niedzielę na spocie GTV? Kolega chce sobie kupić i chciałby przyjechać i sobie obejrzeć![]()
...po czym dowiadujesz się że jednak dzisiaj jest środa
Drugi poziom w głębi, ale to za 1,5 godzinyna ktorym parkingu stoicie