• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkanie w Łodzi i inne sprawy dot. Łodzian

Ok dzięki już się skontaktowaliśmy ;)

Dla osób, które nie korzystają z Facebook'a zamieszczam przybliżony plan jutrzejszego ślubnego przejazdu.

1. Maxymalnie o 16:30 ruszamy ode mnie (Łódź, ul Radomska 14/16) do Panny Młodej.
2. Ja wraz z Narzeczoną ruszamy od Niej (Łódź, Rocha Kowalskiego 8) z 20-30 minut przed Ślubem. Wcześniej kolumna jedzie się ustawić pod kościołem.
3. Ślub rozpoczyna się o godzinie 18:00. Kościół Św. Jana XXIII ul. Hetmańska 9 (Janów).
4. Po uroczystości jedziemy orszakiem do Sali Enigma w Rzgowie ul. Łódzka 20a. Ciężko powiedzieć o której ruszymy do sali gdyż nie wiadomo jak długo potrwają "życzenia". Raczej na pewno będzie to po g. 19

Dziękuje wszystkim, którzy będą towarzyszyć nam w tym najważniejszym dniu. :)

Drodzy Alfisti,

W imieniu swoim oraz mojej Narzeczonej mam zaszczyt zaprosić Was wszystkich na nasz ślub, który odbędzie się w najbliższą sobotę 10.09.2016 o godzinie 18:00 w kościele pw. Św. Jana XXIII przy ulicy Hetmańskiej 9 w Łodzi. Zapraszamy również do wzięcia udziału w orszaku weselnym i jednocześnie prosimy o towarzyszenie nam jak najliczniejszą grupą Alf w tym wyjątkowym dniu za co z góry serdecznie dziękuje.

Poniżej link do oficjalnego wydarzenia na naszym FB gdzie są podane szczegóły przejazdu.
https://www.facebook.com/events/1082040468549526/

Ostatnia edycja:
Przypominam, że dzisiaj spot o godzinie 19:00 pod Halą Sportową.

Przypominam, że w najbliższą niedzielę o godzinie 16:00 pod Halą Sportową (gdyby aura nie sprzyjała to w Sukcesji) odbędzie się spot Alfisti Łódź. Do zobaczenia! :)

Będziecie tam do 18?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Przypominam, że już jutro o godzinie 19:00 odbędzie się spot Alfisti Łódź. Do zobaczenia!

Witam, będzie ktoś w niedzielę na spocie GTV? Kolega chce sobie kupić i chciałby przyjechać i sobie obejrzeć :)

Przypominam ,że już jutro o godzinie 16:00 spot w Sukcesji!!!

Przypominam, iż już w najbliższy czwartek tj. 17.11.2016 o godzinie 19:00 w Sukcesji odbędzie się spot Alfisti Łódź :)

Znowu trzeba będzie alfę umyć... :D

to uczucie gdy czujesz się wygrany - nie tylko tak dobrze ułożyłeś dzień że znalazłeś czas na czwartkowy spot & umycie AR,
jesteś nawet pierwszy ale nie obawiasz się o frekwencję bo wiesz że to przecież łódzka grupa

...po czym dowiadujesz się że jednak dzisiaj jest środa :edziahaha:

aaa.jpg

Amortyzatory
Powrót