• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Żywiec i okolice -...

Ja również chętnie wpadnę. Tylko nie wiem gdzie, więc adres mile widziany (na pw) :)

Weronika, NikoBarteq, pojedziecie przez Zarzecze? Jeżeli tak, to może byśmy się zgrali?

Dziękuję wszystkim za liczne przybycie i wesołą zabawę. Na razie dwie sprawy bo głowa pęka po przebudzeniu chwilowym na uzupełnienie płynów.
1. Borys - My paaagadiii (kac gigant)
2. Ktoś zbeszcześcił w nocy mogiłę Quatra i rozsypał prochy po całym ogrodzie.

Dzięki wszystkim za spotkanie, a w szczególności Żuwikowi za transport zwłok pod dom :D
Marylka dzięki za cynka z kciukiem :D

Dzięki wszystkim za fajne spotkanie, szkoda tylko że znów byłem jako kierowca :)

To i my przyłączamy się. Dziękujemy gospodarzom za zorganizowanie imprezy :).
1.Tomek nie tylko kac gigant jest u Ciebie , u nas nie lepiej :D , a jak tam Paweeeł Kooozziołł :).
2.Jamrozw - a ja tam nie wiem czy była za mocna , ale kopa miała ;)
3.Misia teraz wiesz - Pierwsze kciuk ;)......
4. Socik - jesteśmy z Ciebie Dumni ( dziadek i babcia):)

Pozdrowionka dla wszystkich od Borysa P i Maxa.

Ostatnia edycja:
Dzięki wszystkim za spotkanie, a w szczególności Żuwikowi za transport zwłok pod dom :D
Marylka dzięki za cynka z kciukiem :D

Misia nie wiem czy dobrze zrozumiałem,czy zwłoki Quatra są obecnie u Ciebie ? Bo mauzoleum jest puste u mnie na działce. :D Żuwik chcąc nie chcąc muszę ci nadać nową ksywkę. ŁAPIDUCH :D

Zastanawiam się jeszcze o której godz lub w ogóle kiedy wszyscy pojechali,ja kojażę tylko jak pojechał socik i kiedy Borys z Maxem :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zdradziły jak nas oceniają. Jaki kciuk taki ptak :D

Dziewczyny zdradziły jak nas oceniają. Jaki kciuk taki ptak :D

Jaka stopa taka grota , żeby nie było, że to wszystko te dziewczyny :D

Dzięki wszystkim za mega udaną niedzielę - gospodarzom za organizację, Sołtysowi za całokształt, chłopakom za wspólny przejazd, Żuwikowi za towarzystwo no i Fiergloo - ja Cię uwielbiam :D

Solidnie rozpoczęty urlop, a tym co dziś do roboty poszli współczuję.

Dzięki wszystkim za spota, niezły przy Was ubaw.
A tu poglądowe foto
154.jpg

21 osób . Prawie jak Ogólnopolski 2014 :D

Ja nie mogę ,druga po południu a u mnie dalej ciężka głowa , Maxiu nie lepszy poszedł do roboty;).
Imprezka mega udana .

Misia nie wiem czy dobrze zrozumiałem,czy zwłoki Quatra są obecnie u Ciebie ? Bo mauzoleum jest puste u mnie na działce. :D Żuwik chcąc nie chcąc muszę ci nadać nową ksywkę. ŁAPIDUCH :D

Nie, to akurat były moje zwłoki :D

Sorry że byłem tylko 1,5h ale z nosa mi ciekło jak Panu młodemu z ciula…
Dziękuję, że gospodarze zostawili mi skóry ze świni i zimnoka, miałem co podjadać.

fotki

Fotki

Dodano po 20 minutes:

fotki

Załączniki

• DSC_0767.jpg
    DSC_0767.jpg
    89.9 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0766.jpg
    DSC_0766.jpg
    90.8 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_0765.jpg