• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Żywiec i okolice -...

Dlaczego? Cygany sobote zajumały?

Ale się porobiło :mad: dwie alfy uziemione . W niedziele nas nie będzie ,bo ni ma czym się doturlać :(
Za to za tydzień Borys se odbije ;)
Ligar no cóż ! szkoda,że Cię nie będzie .

no szkoda... :evil:

Napisał LIGAR Dlaczego? Cygany sobote zajumały? cygany żrom gruz
Cygany podgryzajoooo tujeee :P

Napisał LIGAR Dlaczego? Cygany sobote zajumały? Piotre, będę tam gdzie Ciebie nie będzie
No czaseee ta bywa
:Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow::Devil-Cow:
:Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA::Devil-CowA:
:Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow::Satan-Cow:

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Piotre, będę tam gdzie Ciebie nie będzie

Dare teraz to już na pewno nie przyjedzie.

Dodano po 3 minutes:

My też odpuszczamy dziś. Muszę wypasać krowę Ligara bo mnie prosił o opiekę na nią w weekend. Cygany mu ją co noc doiły i postanowił ją wysłać na kolonię do Okrainy.

Ostatnia edycja:
A co to temat już umarł? jutro o 17-tej zbiórka tam gdzie zawsze kto ma ochotę to przyjeżdża !

jo żyja
jeszcze

na złość niektórym :lol:

Robimy coś w niedzielę . Jak będzie ładna pogoda może być gril u mnie a jak deszcz to pizzeria w Żywcu. Proponuję spotkac sie tak czy siak w Żywcu i ewentualnie pojechać do mnie na Okrainę :D

My przyjedziemy do Żywca a później się zobaczy:)

Jutro ma być ładna pogoda także ja wstępnie też się pojawię :)

Halooo, dzwonie z zza światów.
Proszę jutro ciszej imprezować przy mojej mogile, bo potem spać nie mogę! Już wystarczy, że mnie wentylator z motelu wystarczająco wk****wia!:mad:

Witam i pozdrawiam alfaholików z okolic żywca , jeżeli jutro podjade na parking przy pizzeri około 16 to jeszcze kogoś zastane????:)

Witam i pozdrawiam alfaholików z okolic żywca , jeżeli jutro podjade na parking przy pizzeri około 16 to jeszcze kogoś zastane????:)
Skoro będziesz o 16tej to zaczekaj ,ja pojawię się około 16.30. Pod Pizzerią/naleśnikarnią KENDO.

Dzięki za udanego spota,do zobaczenia na następnym. Zaczynamy działać z sylwestrem od przyszłego tygodnia. Jak się coś dowiem to dam znać.

Również Dzięki za spotkanie.Jak zawsze wesoło ;) .Do następnego :)
Czekamy na info o sylwestrze.

Amortyzatory
Powrót