• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Żywiec i okolice -...

A więc tak - 19 lipca od około 14-tej , 15-tej grill w Ostrym - może być i do nocy! .
Link jak dojechać : https://www.google.pl/maps/place/Ho...m2!3m1!1s0x47142404b1456f4f:0x2881cec3534fc84 należy minąć Hotel i jechać prosto w las aż do momentu zakazu wjazdu(jakieś 200 m) .Po lewej stronie jest parking i miejsce spotkania.
Każdy przywozi do jedzenia i picia co uważa za słuszne , grill zabiorę i jakiś węgiel drzewny też ,ale możecie też zabrać ze sobą.
A zresztą to nie pierwszy grill więc wiecie co i jak .
Rezerwacji już nie można robić ,rządzi hasło "kto pierwszy ten lepszy", tyle dowiedzieliśmy się u leśniczego. Marek pojedzie już wcześniej aby zarezerwować miejsce.
attachment.php
attachment.php
attachment.php

To tyle informacji - ZAPRASZAMY ;-)

Załączniki

• DSC_1282.jpg
    DSC_1282.jpg
    146.4 KB · Wyświetleń: 234
  • DSC_1283.jpg
    DSC_1283.jpg
    119.8 KB · Wyświetleń: 226
  • DSC_1284.jpg
    DSC_1284.jpg
    143.3 KB · Wyświetleń: 233
Akurat mam praktyki w szkole ale myśle że uda mi się wyrwać najwyżej trochę się spóźnię

Eeee opowiadasz bajki :P , acha kupił nową furę i brak na paliwo ;) ? Zrobimy ściepe i dasz radę.

Może i nam się uda.
Jak będziecie w piątek w Sferze to przypomnijcie się.

Ja i Lola oczywiście tez się meldujemy
1. madmax-y
2. jamrozw
3. Andrzej_K
4. Rydzu
5. Adayena
6. Sołtys
7. Lola GTA

No już nas trochę jest mam nadzieję na więcej :)

1. madmax-y
2. jamrozw
3. Andrzej_K
4. Rydzu
5. Adayena
6. Sołtys
7. Lola GTA
8. Weronika
9. Tom 82
10. Erwin ( jak się uda)
11. NikoBarteq ( jak zdąży z praktyk)
12. ......

Ostatnia edycja:
Jakby kogoś interesowało, właśnie trwa XXXVII Beskidzki Rajd Pojazdów Zabytkowych. Widziałem dzisiaj w Żywcu kilka pięknych klasyków (niestety żadnej Alfy). Bazę mają w Szczyrku, hotel Meta, parking jest otwarty. Ja się wybieram dzisiaj koło 19-stej pomacać.

Amortyzatory
Powrót