• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Żywiec i okolice -...

Witaj , musisz śledzić temat . Z nami to różnie ;) .

a tego gooopka Kłatra to sie już bierecie na stałe abo nie ?
bo niby pisoł że już kuniec z K-ce to fszyscy we okolicy majo cicho nadzieja że już sie go bierecie do sie co by nom nie truł wiyncy

No wlasnie nie chcemy i juz sie niby zegnal
Chyba ze to jakis misterny plan i zaslona dymna ino bela

Z takimi ludzmi co to za pizze pieniadze latami oddaja to nigdy nic nie wiadomo :D:D:D

Klatro - gdzie jest kasa za pizze????!!!! Sie pytam !!!!

Bocian to już na twojej głowie żeby wynająć firmę windykacyjną ......może odzyskają pieniądze za pizze

a Quattro wam zostanie w gratisie

To nie mie jest dluzny to i nie ja bede windykowal :D

Un wie kogo sie obawiac :p

W przyszłym tygodniu podjedziemy do leśniczówki dopytać się jak jest z tym miejscem na grilla .
Co byśmy mogli się spotkać tak jak mówiliśmy na spocie :) noo i obejrzeć mam nadzieję to cudo Jamroza :o

Ba .. no pewnie :D że musisz .Nie ma to tamto .

Lista chętnych na grilla:

1. madmax-y
2. jamrozw
3. Andrzej_K

Kiedy by to miało dokładnie się odbyć? Kolejny weekend?

To może i my się zjawimy? Nie wiem tylko, jakie żona ma plany ale zawsze można negocjować :D

Lista chętnych na grilla:

1. madmax-y
2. jamrozw
3. Andrzej_K

Kiedy by to miało dokładnie się odbyć? Kolejny weekend?

Andrzej jak załatwię miejscówkę to napiszę .Póki co nic jeszcze nie wiemy , dopiero pojedziemy się dopytać .
To na pewno nie przyszły weekend, ale jeszcze w lipcu.
Trzeba będzie śledzić temat;)

Ostatnia edycja:
Jeżeli będzie to weekend 19-20 lipca to ja również się piszę :)

Amortyzatory
Powrót