• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Żywiec i okolice -...

Ooo nie wiedziałem, że są takie inicjatywy jak forumowe spotkania ;) Ale już wiem co tak dużo Alf stało pod moim mieszkaniem :D Stałem obok SZY 00099 Pozdrawiam ;)

Aaa widzisz, miałeś spota bardzo blisko domu :) Musisz częściej zaglądać na forum .Zapraszamy ,następna okazja już 24 października o ile tylko pogoda dopisze .

Nikuś termin nie jest jeszcze sztywny .Termin wstępnie tak rzucony aby zorientować się ilu osobom to będzie pasować .Zobaczymy ile osób będzie chętnych ,przecież nikt nie zabroni nam zrobić grilla również w listopadzie:)

1 pod cmentarzem jakimś :lol:
ogień będzie na bank :-)

Tak więc 24 październik grill/ognisko u nas tzn. w lesie -Ostre .
Niech się wypowiedzą Ci ,którzy mieliby ochotę przyjechać to zaczniemy coś myśleć , bo miejscówkę trzeba zająć .

No w koncu :D
dobra trzeba bedzie wziasc wolne :P

- - - Updated - - -

To juz tradycja, że ognisko wypada jak mam zjazd do 20.00
Więc mnie raczej nie będzie

To moze uciekniesz tak jak ja teraz :P

24 październik grill/ognisko No to co , robimy listę na tego grilla/ognisko,mapkę z dojazdem wkleję później,dla tych co jeszcze tam nie byli.
Dopisujcie się :

1.madmax-y
2.Weronika
3.Mikey
4. ......

24 październik grill/ognisko No to co , robimy listę na tego grilla/ognisko,mapkę z dojazdem wkleję później,dla tych co jeszcze tam nie byli.
Dopisujcie się :

1.madmax-y
2.Weronika
3.Mikey
4,Sołtys

Z przykrością informujemy ,że GRILL/OGNISKO zostaje ODWOŁANY !
Widzimy,że lista aż pęka w szwach .No cóż czytających temat wiele a odpowiedzi tylko tych na których zawsze można liczyć .

Z osobami z listy z kontaktujemy się osobiście :)

Bartek w niedzielę jest Wszystkich świętych ,więc nie wiem czy ktoś ,coś..... my na pewno odpadamy .No i nie wiem czy w tym dniu są jakieś knajpy czynne ?

No taaak, ostatnio sama robota na przemian z uczelnią i sie zakreciłem. Jak nie w niedziele to może inny dzien weekendu ;)

Ja w sobotę może bym dał radę jak coś bo mam wolne :)

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Kurna ale tu cisza w tym temacie .Ludziska co robicie w niedzielę 17 stycznia ,może byśmy się tak spotkali :P i obalili jakie pifko :D
Co wy na to ?

Witam państwa. Niestety my nie damy rady.

Amortyzatory
Powrót