• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Żywiec i okolice -...

E tam, przynajmniej coś się w temacie ruszyło [emoji14] juz bardzo długo było tu cisza :(

Sorki ,ale była propozycja kręgli - cicho bez odzewu ,tylko Mikey był chętny,później był spot pojechaliśmy i byliśmy tylko my,Grzegorz i Tomek .
A później były wakacje i każdy miał już coś gdzieś zaplanowane,pod koniec sierpnia był ogólnopolski :).Myślimy,że teraz już szybciej się coś gdzieś zorganizuje i tak jak na początku raz w miesiącu chyba wystarczy .
Do zobaczyska w niedzielę o 17-tej "U Krajcara"

Z całym szacunkiem dla Was ,wiecie,że bardzo Was lubimy ale PROSZĘ nie róbcie w tym temacie bajzlu o innym klubie .Mnie to nie interesuje .

Gunwo profda :D Dobrze wiem, że was to interesuje. :P

Ja bym wpadł, ale jak nie będzie wpisowego.;):D

Gunwo profda :D Dobrze wiem, że was to interesuje. :P

Ja bym wpadł, ale jak nie będzie wpisowego.;):D

Tak mnie to interesi jak zeszłoroczny śnieg.Ty chyba przeniosłeś się do nich bo więcej wiesz co się tam dzieje niż u nas na forum:PJak nie przyjedziesz w niedziela na spota to ino potwierdzisz moje przypuszczenia .Ale i tak Cię lubię ,postawisz piwko i będzie wpisowe:beer:.
Dam Ci dobrą radę lepiej nie wpadaj ,bo to ciągnie za sobą odpowiedzialność na całe życie .Po prostu przyjedź :D

Postaram się też być ,mogę się z 30 min spóźnić. Do zobaczyska !!!!

Witam,też wpadniemy bo pogoda ładna,a do żywca niedaleko:)

PS.czy chodzi o krajcara przy ulicy świętokrzyskiej 8 ?????

Dokładnie tak. U Krajcara ul.Świetokrzyska 8 ,Żywiec

Do zobaczyska :)

Takie małe pytanko :P czy U Krajcara to chodzi o Żywiecki Browar Rzemieślniczy Krajcar ??? Bo jak wrzucam w google to tylko to się pokazuje ;P i gdzie tam parkujemy ??:)

Takie małe pytanko :P czy U Krajcara to chodzi o Żywiecki Browar Rzemieślniczy Krajcar ??? Bo jak wrzucam w google to tylko to się pokazuje ;P i gdzie tam parkujemy ??:)

Tak dokładnie o to chodzi :) Parking jest ciut dalej za kościołem , ale modlić się nie będziemy :P.

My juz jesteśmy i siedzimy w 4 we wnęce koło baru :) nikogo nie poznaje wiec jak coś to dajcie znać gdzie siedzimy czy coś [emoji14]

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Dzięki wszystkim za tak liczne przybycie .Fajnie było Was znowu zobaczyć :) mamy nadzieję,że te korki w Żywcu nie dały Wam się bardzo we znaki .
Do zobaczyska znów za jakiś czas ,może na grillu/ognisku tak w okolicy 24 października :confused:,oczywiście jak pogoda dopisze :)Co o tym myślicie ???

kopiec na zakonczenie sezonu wskazany
a siwy george11 kurna spi :(

siwy zawalony robotą to pewnie nic nie wymysli
a my bez niego to jak bez ręki

24 ?
hmmm

pewnie do roboty byda musioł iść jak zawsze :-(

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Tak więc 24 październik grill/ognisko u nas tzn. w lesie -Ostre .
Niech się wypowiedzą Ci ,którzy mieliby ochotę przyjechać to zaczniemy coś myśleć , bo miejscówkę trzeba zająć .

Akurat w ten dzień mamy imprezę wiec nas też nie będzie :)

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

A ja, że z powodu pecha nigdy na to ognisko nie mogłam dojechać , tym razem będę :) Postaramy się być razem jak czas pozwoli także miejsce po prawicy gospodarzy zajęte :D

I dziękuje bardzo za wczorajsze spotkanie - miło było Was wszystkich zobaczyć i pogadać :)

Ooo nie wiedziałem, że są takie inicjatywy jak forumowe spotkania ;) Ale już wiem co tak dużo Alf stało pod moim mieszkaniem :D Stałem obok SZY 00099 Pozdrawiam ;)

Amortyzatory
Powrót