• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkania Wieluń :)

Cześć.
Ze Zwolim wpadliśmy na pomysł spotu:
Niedziela 31.05.2015 godz. 19:00 Chata Walichnowska, kto będzie? :)

Piątek 10.07 w godzinach wieczornych (do ustalenia) w ogródku piwnym w Kępnie na Rynku. Na tą chwilę będę ja i zwoli, niech wpada kto chce :) Piszcie w jakich godzinach najlepiej Wam pasuje, myślę że 19 / 20 byłaby ok.

ja bym z chęcią wpadł, ale mam całe wnętrze wybebeszone i nie wiem czy elementy mi dojdą do końca tygodnia... ;(

Załączniki

• 20150616_201211.jpg
    20150616_201211.jpg
    38.7 KB · Wyświetleń: 49
Witam. Jak macie chwilę to zapraszamy na spot pod galerie miodowa w Kluczborku

piątek 20.00

28.08.2015

Do zobaczenia

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Żeby nie było, że we wrześniu nikt nic nie napisał :) Coś kiedyś gdzieś robim? Może niedziela ok. 15stej?

Barth - ja tez ostatnio myślałem że dawno nic nie było:) I jeśli komuś pasuje w tą w niedziele to ja jestem na duże "ZA" i nawet się z żona pokłócę by być jak ktoś jest chętny :D

ja wstępnie był bym na tak ale na 100% to będę w sobotę wiedział, a może zrobić coś w późniejszym terminie i po informować forumowiczów z Kluczborka czy Namysłowa i zrobić coś na więcej aut co myślicie ?

tak na spontanicznie to jestem gotów na tą niedzielę :) Ale jeśli tak "bardziej" to też zdecydowanie jestem na tak Tomek :)

P.S. tak głupio wychodzi że większe spotkanie zawsze planujemy co roku mniej więcej w tym samy czasie ;D

to jutro robimy coś? :) jak coś to o 15 pisałeś Bartek tylko gdzie jak coś ? W starym miejscu ?

Robimy robimy, pisz Pawciu smsy do kogo tam trzeba :) Miejsce stare, choć na miejscu wszystko możliwe :)

czyli koło teriana w Wieluniu,Bartek Kluczborka nas tam odwiedzi ?

to jak chłopaki o 15 ??

ktos jeszcze się określił ;)?

Amortyzatory
Powrót