• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkania Wieluń :)

Bartek, Mariusz. Dominik nic nie odpisał, Łukasz od czerwonej 155 ma dzisiaj ślub(swój:D) :P W każdym razie ilu by nas nie było to ja byde :D

Potwierdzam na 15stą, tam gdzie zawsze. Gdybyśmy wiedzieli wcześniej to byśmy mu bramę zrobili Alfami :P

Ostatnia edycja:
Ja będę ale się troszkę spóźnię z 20 min do zobaczenia ;)

Jak zwykle Bartek można liczyć na fotki od Ciebie :) Im zimniej się robi tym częściej zaczynamy zloty robić :P Ale myślę zorganizować coś z wyprzedzeniem by się spotkać przy browaku w knajpie w tym samym i większym gronie :D

Poszukuje kolegi z okolic Wielunia do sprawdzenia przepływomierza czy ktoś by był chętny i mógłby poświęcić chwilę czasu. Sprawdzenie polegało by na przełożeniu przepływomierza AR 159 1.9 150KM

Witam

Panowie kiedy organizujecie jakieś kolejne spotkanie bo chętnie bym się wybrał ? Nie wiedziałem że w okolicy mamy tylu fanów marki, czarną GTA i Q4 kojarzę z firmowego parkingu jednak nigdy nie mogłem złapać właścicieli :)

Ostatnia edycja:
No własnie ja tez myślę kiedy jakieś spotkanie,bardzo ładnie zapowiada się przyszły weekend ;)
No to sobota czy niedziela tam gdzie zawsze hmmm?

niedziela Tomek to chyba nie bardzo za tydzień :) Ja też bardzo chętnie na spotkanie, ale chyba za 2 tygodnie wypali, bo wszyscy będą pochłonięci 1 listopada ;)

Niedziela to raczej każdemu średnio pasuje, aczkolwiek w sobotę po południu/wieczorem mógłbym się zjawić :)

Faktycznie zapomniałem o tej niedzieli ;)
Ja tak myślę żeby może za te 2 tygodnie bo w ten weekend może mało ludzi mieć czas a chodzi o to żeby zjawiło się jak naj więcej ludzi,coraz więcej jest z okolic Wielunia zainteresowanych ale z Kluczborka i Namysłowa też są i może udało by się jakoś wszystkich ogarnąć.
Tak myślałem że jak by się więcej osób zdeklarowało to zgadać się tak jak kiedyś w hetmańskiej bądź innym miejscu (bez względu na pogodę by się pogadało itp)
Ewentualnie jak by pogoda była fajna to można gdzieś na jakimś dużym parkingu naj lepiej pod centrum handlowym ;) co myślicie ?

Tomek ja za dwa tygodnie jestem jak najbardziej za :) A i na różne opcje jestem otwarty :) Tylko kto ma kontakt do kolegów z Namysłowa/Kluczborka by ich namówić? Kamil a Ty byś za dwa tygodnie był, bo Cie dawno nie było ;)

Koledze z Kluczborka dałem znać może coś z tego wyjdzie ;)

Tomek ja za dwa tygodnie jestem jak najbardziej za :) A i na różne opcje jestem otwarty :) Tylko kto ma kontakt do kolegów z Namysłowa/Kluczborka by ich namówić? Kamil a Ty byś za dwa tygodnie był, bo Cie dawno nie było ;)

Za dwa tygodnie mnie nie będzie. Wprawdzie prawdopodobnie będę miał urlop, ale w piątek będę musiał być i tak w Gdyni.
Na pewno będę teraz na 1-go, a potem to pewnie koniec listopada/początek grudnia.

Bardzo chetnie bym sie do kogos przyczepil po drodze. Moze ktos bedzie z Klu lub okolic. Widze ze kolega zwoli jest z Kepna, mam tam 30 min jazdy, pojechalibysmy na dwa autka i moze jeszcze kogos po drodze by sie zgarnelo.

wyskrobane z iphone 6 plus

to się już musicie na PW zgadać ;) Kamil a Ty wogóle to masz już upatrzoną następczynię ?:) teraz niestety to i ja się nie wyrobię w weekend... BTW Twojemu bratu tak AR chyba nie podpasowała bo szybko dość sprzedaje? :) Pozdr Paweł

to się już musicie na PW zgadać ;) Kamil a Ty wogóle to masz już upatrzoną następczynię ?:) teraz niestety to i ja się nie wyrobię w weekend... BTW Twojemu bratu tak AR chyba nie podpasowała bo szybko dość sprzedaje? :) Pozdr Paweł

Hmm na razie się rozglądam i jeżdżę Audi A3 na przemian z ZTM :D
Mojemu bratu właśnie bardzo spasowała AR156, ale teraz poszedł na studia i samochód mu średnio potrzebny, a dwa, że on wiecznie różne ciekawe pomysły ma :P

Amortyzatory
Powrót