S
shallot
Guest
ja tez jestem za Ogrodzieńcem..29.04
tylko nie przesadzajmy z tym "rankiem"
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja bede jechał z Pszczyny wiec mozemy razemDDEvil napisał:Dobra ja rowniez sie pisze na ten Ogrodzieniec tylko jedna sprawa czy bedzie moze ktos jechal z okolic Zor zebym sie mogl kogos chycicbo nie cholery nie wiem jak tam dojechac
pozdrawiam
P.S Moze zrobmy jakas liste kto jedzie zeby sie nie okazalo ze 3 osoby beda![]()
Paweł156 napisał:Ja bede jechał z Pszczyny wiec mozemy razem
O ktorej sie spotykamy pod zamkiem?? O 12tej??
Ok to bylo by milo tylko gdzie sie umowimy i o ktorej ??Paweł156 napisał:Ja bede jechał z Pszczyny wiec mozemy razem
To umowmy sie w Pszczynie tylko daj znac o ktorej. Ja bede czekal na tym malym parkingu przy tym smiesznym polu glofowym na przeciwko parku pasuje ? PozdrawiamPaweł156 napisał:W Tychach na stacji BP kolo browaru?? ul.oswiecimska? Albo mikołów albo pszczyna, mi obojetne
Ok proponuje troche wczesniej, czyli 10-30DDEvil napisał:To umowmy sie w Pszczynie tylko daj znac o ktorej. Ja bede czekal na tym malym parkingu przy tym smiesznym polu glofowym na przeciwko parku pasuje ? Pozdrawiam