Spotkania Południowców

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja tez jestem za Ogrodzieńcem..29.04:) tylko nie przesadzajmy z tym "rankiem":)

My podporządkujemy się decyzji większości... Ogrodzieniec też brzmi O.K.

No to mamy chyba ustalony Ogrodzieniec :) tylko jeszcze godzine trzeba dograc o której na miejscu sie widzimy :) mozna tez sie spotkac gdzies po drodze i razem dojechac na miejsce.

Jestem za. im wczesniej tym lepiej ale oczywiscie bez szalenstw :) poszalejemy później

Kurcze czemu tu sami Slunzaki i Krakowiaki a gdzie Dolnoslazaki?? :mrgreen: :mrgreen:
Dolny Slask do boju!! :roll: :roll:

Mam zamiar dotrzeć do Ogrodzieńca. Może jeszcze kogoś za sobą pociągnę z alfistów miejscowych..

Dobra ja rowniez sie pisze na ten Ogrodzieniec tylko jedna sprawa czy bedzie moze ktos jechal z okolic Zor zebym sie mogl kogos chycic :D bo nie cholery nie wiem jak tam dojechac :D pozdrawiam
P.S Moze zrobmy jakas liste kto jedzie zeby sie nie okazalo ze 3 osoby beda :D

DDEvil napisał:
Dobra ja rowniez sie pisze na ten Ogrodzieniec tylko jedna sprawa czy bedzie moze ktos jechal z okolic Zor zebym sie mogl kogos chycic :D bo nie cholery nie wiem jak tam dojechac :D pozdrawiam
P.S Moze zrobmy jakas liste kto jedzie zeby sie nie okazalo ze 3 osoby beda :D
Ja bede jechał z Pszczyny wiec mozemy razem :)
O ktorej sie spotykamy pod zamkiem?? O 12tej??

Paweł156 napisał:
Ja bede jechał z Pszczyny wiec mozemy razem :)
O ktorej sie spotykamy pod zamkiem?? O 12tej??

paweł moze my tez sie wyrobimy i gdzies spotkamy po drodze,np.w Dabrowie gorniczej...bo ja mysle aby wlasnie przez D.G-zabkowice jechac do ogrodzienca jest najblizej.pozdro

Ja w kwestii formalnej..

Chyba już trzeba jakieś konkreciki ustalić, no nie?

1. Grille x 2 (Korczu & Paweł156)?
2. Prowiancik każdy we własnym zakresie?
3. Spotkanie o godzinie 12.00 (niedziela) - parking pod zamkiem, czy jakoś tak?

Wszystko sie zgadza :)
Zabiore jeszcze piłke gdyby ktos chciał pokopac :) i stolik turystyczny, a jak mi sie zmiesci to jeszcze jakies lezaczki :)
Moze jeszcze Rafał przyjedzie, mozliwe ze zabierze jeszcze sprzet wspinaczkowy.

W Tychach na stacji BP kolo browaru?? ul.oswiecimska? Albo mikołów albo pszczyna, mi obojetne :)

Paweł156 napisał:
W Tychach na stacji BP kolo browaru?? ul.oswiecimska? Albo mikołów albo pszczyna, mi obojetne
To umowmy sie w Pszczynie tylko daj znac o ktorej. Ja bede czekal na tym malym parkingu przy tym smiesznym polu glofowym na przeciwko parku pasuje ? Pozdrawiam

DDEvil napisał:
To umowmy sie w Pszczynie tylko daj znac o ktorej. Ja bede czekal na tym malym parkingu przy tym smiesznym polu glofowym na przeciwko parku pasuje ? Pozdrawiam
Ok proponuje troche wczesniej, czyli 10-30
Pozdrawiam

OK to bede czekal w Pszczynie o 10:30.
A teraz pytanie do reszty czy pozniej ktos jeszcze do nas dolacza po drodze ??
Pozdrawiam

No jak najbardziej ze swoim jak znajde te papiery co pisalem to wezme. Ale fajnie by bylo jakby juz na trasie pare aut jechalo :D Byle pogoda dpisala bo na TVN mowile ze bedzie padac na TVP1 ze bedzie troche chlodniej ale padac nie bedzie.
Acha ja gryla tez wezme wrazie czego taki troche tani i prymitywny ale bedzie zawsze jeden wiecej :D

:mrgreen: Czy ja wiem zobaczymy czy zasluzysz :D a Ty swoja przyjezdzasz ??

Amortyzatory
Powrót