• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkania Południowców

1etnies1 napisał:
no to Panowie i Panie kiedy nastepny spocik??
Czekałem na to pytanie :mrgreen:
U mnie kiepsko w tym miesiącu z weekendami, ale moze uda sie wyrwac.
podtrzymuje propozycje zwiedzania browaru i pszczyny :) ale to chyba w czerwcu :)

[Kate] My z Fredkiem jestesmy baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ZA :) Mam nadzieje ze bedzie to czerwiec. Może jakieś konkretniejsze propozycje co do terminu??

Pozdro

Kate & FRED

miałem zamiar pojawić się w Ogrodzieńcu, ale troche zabardzo pofolgowałem w przeddzień.
Weekend zdecydowanie za krótki. :(

WITAM ...

Jestem żywo zainteresowany jakimś spotkaniem z towarzyszami włoskiej urody.
Dajcie znać, gdzie i kiedy.

Lipiec tuż, tuż wiec moze zaplanujemy jakies spotkanko.
Moja propozycja Spotu Tychy-Pszczyna jest aktualna. Termin 21lub 22 lipca. Zwiedzanie browaru w Tychach (wstęp bezpłatny do tego piwo gratis), przejazd do pałacyku myśliwskiego Promnicach jakaś kawka, ciastko, nastepnie zwiedzanie zamku w Pszczynie, parku oraz skansenów jak starczy czasu można jeszcze w góry wyskoczyć np. na Równice na góralskie jedzenie.
Co Wy na to?

ZLOCIK

Witam No szkoda że się nie załapie boo 22 lipiec wyjezdzam nad morze!!!!!!!!!Więcu danego spotuu POZDRO

ZLOCIK

Witam No szkoda że się nie załapie boo 22 lipiec wyjezdzam nad morze!!!!!!!!!Więcu danego spotuu POZDRO

Paweł156 napisał:
jak starczy czasu można jeszcze w góry wyskoczyć np. na Równice na góralskie jedzenie.
Co Wy na to?

Jak jedziemy na Równicę na jedzenie, to już na pewno się Pyry nie pozbędziecie :D
Ostatnio jak tam byliśmy ( Ja i Lideczka) to jakiś fanclub Audi foty sobie robił na górnym placu :P

Zlocik juz za tydzien, stała ekipa nie zawiodła ale co z resztą południowców?? Cos nas mało na liscie zgłoszen. :evil:
Mam nadzieje ze jeszcze sie dopiszecie, taki zlot jest w tym rejonie Polski raz w roku.

Wywaliłem info na innych małych forach ale widzę że odzewu nie ma.

Południowcy !!! Trzeba sie troszke pointegrowac :mrgreen: Macie jakieś daty?? Jestem "tu" nowy i chce poznać ludzi którzy mają świra na punkcie alfek.

Amortyzatory
Powrót