• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spotkać się warto

Mam prośbe- czy mógły ktoś zabrać ze sobą kompa i kabel do podłączenia pod moją Belle?- muszę coś posprawdzać a sam sprzętu nie posiadam. Dajcie znać.

Ja nie dojechałem :( wyjazd rodzinny wziął górę..

Panowie, już jest!!! Wczoraj w nocy dołączył do nas kolejny Alfaholik! Urodził się mój synek Nikoś:) przepraszam za OT, ale jestem tak podekscytowany, że musiałem się pochwalić:D

Dzięki stary:) Nikoś, Polska czeka na takiego premiera:)

Ja również dołączam się do Gratulacji! Pozdrowienia dla całej rodzinki ;)

Gratulacje ode mnie i od Agi spóźnione ale niestety wszystko wina wyjazdu w góry i odcięcia od cywilizacji. To kiedy zabierasz nowego alfaholika na spot? ;)

Drift-r dzięki:) Może niebawem, już zamówione wtryski do mojej belli, więc pewnie niedługo gdzieś się pokażę:)

witam jak bedziecie cos wiekszego robic w pazdzierniku to kilka aut by wpadlo z pily i naszych znojomych z gorzowa i poznanaia tylko musi to byc niedziela pozdrawaimy iczekamy na jakas wiadomosc

Jak się Szczecin ogarnie to może coś będzie.Ja w tym mieście jestem świeży więc nie bardzo wiem co tu z czym się je :) Sam czekam na jakieś wieści :)

A co myślicie o 11.09.2011?

Co do spotkań to jest z nimi różnie. W wakacje ogólnie były mało liczne. Ja się starałem pojawiać jak tylko mogłem ale ze względu na to, że mam do Szczecina 500km to nie mogę być tak często jak bym chciał.

Amortyzatory
Powrót