• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spotkać się warto

Termin to 11.09.2011

1. drift-r + Aga
2. dafi1985 (pod warunkiem, że moja bella stanie na nogi )
3. turbodreamer
4. Stabipl
5. Lukasz A.

Ja bym zawitał, jesli do tego czasu nie sprzedam, ale mam rocznicę ślubu więc raczej odpadam... :)

Eh- mnie też nie będzie (będę się urlopował) a zapowiada się dobrze. Mam nadzieję że faktycznie w październiku coś też wypali fajnego.
Udanego spotu!

a gdzie sie spotykacie? i czy moglibyscie okreslic pore dnia ? :) byc moze tez sie zjawie ;)

godzina pewnie 12, niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, a miejscówka jaka: chociwelka czy głębokie?

Ja proponuje chociwelska miej więcej połowa drogi dla wszystkich :)

Przyleciałbym na Chociwelkę z checią :) Ale nie tym razem :/ Ostatnio jak tam byłem było fajnie, tylko troszkę pizgało ;)

Chociwelska to nie ulica... :)
to droga ze Szczecina do Chociwla potocznie nazywana Chociwelską, kiedyś tam były jakieś ćwiczenia wojskowe samoloty startowały i lądowały :D ...

Tak czułem że będzie na to myk jakiś :) Wybacz KUBAS ale do Szczecina przeprowadziłem się parę dni temu więc muszę korzystać z Waszej pomocy bo się tu jeszcze nie ogarniam:)

I tym razem raczej mnie nei bedzie :( sezon urlopowy dopadł i mnie :) ale po powrocie chętnie Was zobacze :) udanego spotkania :)

Amortyzatory
Powrót