• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spotkać się warto

Dachu ospe posmaruj maścią i na kiełbaske mozesz wpaść
I tak odpadam,jadę w sobotę na wymianę przekładni kierowniczej w moim tadku miałem to zrobić tydzień temu i na grilla być gotów ale wszystko przez rozwaloną turbinę w służbowym autku,weekend spędziłem u mechanika pod Opocznem i przez to muszę swój robić w tą sobotę.Tyle OT.Udanego spotkania:)

12:00 Glebokie?

Moze wpadne, zobaczymy jak bedzie z czasem i dostepnoscia.

Dzisiaj na 18 do pracy i do 6 rano.. pozniej tzreba sie wyspac, a pozniej ... coz... moze sie uda.

No dobra,jutro pryma aprylis,ale w sobotę juz nie.Tam na Chociwelskiej tak trochę dziwnie było i zimno.Może teraz bedzie lepiej.Ognisko i kiełbaski.Wystarczą chęci, a nie siedzenie w domu, na to przyjdzie czas na emeryturze.

Ostatnia edycja:
Dokładnie, teraz to nie ma co siedzieć w domu i spać ;) Trzeba jechać, pogoda niech tylko dopisze i będzie git:)

02.04 godzina 12.00 Głębokie

Domyślnie No dobra,jutro pryma aprylis,ale w sobotę juz nie.Tam na Chociwelskiej tak trochę dziwnie było i zimno.Może teraz będzie lepiej.Ognisko i kiełbaski.Wystarczą chęci, a nie siedzenie w domu, na to przyjdzie czas na emeryturze.
Na "Chociwelce" było zimno i może mi się wydaje słaba organizacja, ale mam nadzieję że teraz będzie OK;)
A tak nawiasem mówiąc, to na Chociwelce mi się podobało po mimo nie najlepszej pogody:D
Do zobaczenia :cool:

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:45 ----------

Aha..... to ja z takim zapytaniem..... Czy ktoś ze Szczecinian zabierze ze sobą grilla?......

Grill by sie przydal ale jest miejsce na ognisko wiec moze uda sie rozpalić :)
Ja ma pytanie techniczne :) zabieram ze sobą 4-5 Niewiast nie związanych z klubem i alfami (no może jedna troszkę z moją alfą) i może wpadnie kolega chcący kupic alfe...mam nadzieje że to nie problem? :)

Ubzdurałem sobie, że spot ma być w niedzielę (jak zwykle), a tu okazuje się że w sobotę pracującą. W takim razie chyba jednak niestety mnie nie będzie. Mimo wszystko liczę na zwrot sytuacji i szóstkę w lotka ;)

Grill by sie przydal ale jest miejsce na ognisko wiec moze uda sie rozpalić :)
Ja ma pytanie techniczne :) zabieram ze sobą 4-5 Niewiast nie związanych z klubem i alfami (no może jedna troszkę z moją alfą) i może wpadnie kolega chcący kupic alfe...mam nadzieje że to nie problem? :)

Im nas więcej tym weselej (nie wiedziałem, że mamy szejka z haremem w klubie ;) ), tylko nie ładuj ich do bagażnika ;)

Miejsce na ognisko jest, tylko potrzebne byłoby drewienko do tego. A grill chyba łatwiej skombinować.

Napisał Endrjus Grill by sie przydal ale jest miejsce na ognisko wiec moze uda sie rozpalić Ja ma pytanie techniczne zabieram ze sobą 4-5 Niewiast nie związanych z klubem i alfami (no może jedna troszkę z moją alfą) i może wpadnie kolega chcący kupic alfe...mam nadzieje że to nie problem? Im nas więcej tym weselej (nie wiedziałem, że mamy szejka z haremem w klubie ), tylko nie ładuj ich do bagażnika Miejsce na ognisko jest, tylko potrzebne byłoby drewienko do tego. A grill chyba łatwiej skombinować.

Żaden ze mnie niestety szejk a i haremu niestety nie mam...za to dziewczyn lubiących grille i dobrą zabawe znam naszczęście sporo :) trzy przywioze napewno :) może dobijemy do piątki :)
Co do ogniska to kobiety mogą zająć się kiełbaskami ;) a chłopaki do lasu po opał :)
Ja zjade dopiero koło 13 więc sytuacja już pewnie będzie wyklarowana :)

Po dzisiejszym spotkaniu muszę zmienić nick na "Duży Przebieg" albo "Pradziadek" :)

Wystarczy że jeden przebieg był właściwy i koniec! Dajcie mi czas do lipca będzie pradziadek dobrze wyglądał :)

Jaki termin kolejnego spotkania? Tak jak rozmawialiśmy - ja bym pisał się na 7-8 maja. Chociaż myślę, że najlepiej byłoby 8 (niedziela) - podniesie się frekwencja :)

Więcej by było nawet teraz osób jakby to była niedziela... jaka dziś piękna pogoda :)
Ale dobrze że i tylu nas było ;) ja musiałem uciekać bo mi dzieciaki marudziły ;)

---------- Post added at 12:33 ---------- Previous post was at 12:33 ----------

Więcej by było nawet teraz osób jakby to była niedziela... jaka dziś piękna pogoda :)
Ale dobrze że i tylu nas było ;) ja musiałem uciekać bo mi dzieciaki marudziły ;)

Amortyzatory
Powrót