spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To mi ciśnienie się trochę wyrównało, bo zajęcia skończyłem o 16:51 (!!!) i tak czy siak bym nie zdążył w 11 minut... Bo miałem dylemat na Wyszyńskiego (jadąc od PKP) czy skręcać w prawo i gonić w kierunku Dąbia próbując Was jeszcze "dorwać" czy jechać prosto w swoją stronę:(

Zimno, ale całkiem sympatycznie. Szczególnie Boxerek w 33 zrobił największe wrażenie. Do lata pewnie będzie najlepiej zadbaną 33 w regionie :)

Cieszę się że przejażdzka się spodobała, teraz trza zakasać rękawy i wziąść się za robotę, mam nadzieje że na następnym spotkaniu będe mógł się już pochwalić jakimiś efektami :crazy_pilot:

Tak się zastanawiałem czy może nie wprowadzić regularnych spotkań, w sumie kiedys juz coś podobnego było...
Myślałem aby spotykać się co miesiac i w każdą pierwszą niedzielę miesiąca. Godzina może być 17.00 a miejsce to pierwsze piętro parkingu na Carrefourze na Turzynie..
Co myslicie o tym ? :)

Mój głos masz! Jestem 3 razy na tak!:D Może wreszcie się zgramy... Zresztą ten weekend mam wolny, więc na jakiś "mini-spot" też jestem chętny.

W sumie to myślałem o początku Grudnia dokładnie 5, w ten weekend raczej nie dam rady bo musze troszkę z porobic co nieco w domu, noi jakieś % zapodać :)

Cykliczne spotkania, brzmi zachęcająco i jak tylko daty będą pasowały to będę się pojawiał
:)

ja z chęcią

Kolega ze Słupska to kawałek ma :) ale mile widziana będą osoby nawet z aż tak daleka :)
Może i Gorzów zawita ;)

W sumie coś ostatnio kolega Bobryt o tym napominał więc może coś większego, Szczecin - Gorzów - Piła, było by nas więcej :crazy_pilot:

Ja chętnie ale Szczecin to troche daleko, jeszcze wrócić trzeba :D

hahah ta ale trafiło na 2.0 benzynę więc nie tanio i chyba mi sonda padła bo żre tego paliwa jak alkoholiczka :D

A kiedy to Alfa w benzynie była ekonomicznym samochodem :crazy_pilot: ostatnio przestestowałem swoją 33 i wyszło że na 309 przejechanych kilometrów spaliła 39 litrów :girl_wacko: to się nazywa ekonomiczna jazda :D

no to kolego ładnie, może jakieś odwierty by się przydało zrobić za ropą :P, ja sprawdzę ile moja pali w mieście, swoją drogą jestem w stanie jej to wybaczyć za komfort jazdy, stylistykę i pazurek :D

A kiedy to Alfa w benzynie była ekonomicznym samochodem :crazy_pilot: ostatnio przestestowałem swoją 33 i wyszło że na 309 przejechanych kilometrów spaliła 39 litrów :girl_wacko: to się nazywa ekonomiczna jazda :D

Jak się pali laczka na zlotach i wrzuca trójkę dopiero przy 120km/h to niby ile ma palić? :D:D:D:D

Ale ale to było tylko przez chwile, później jeździłem spokojnie, tylko czasami musiałem uczyłem respektu innych użytkowników dróg (w większości młodzi w Golfach) :crazy_pilot: ale i tak mimo tego spalania jestem szczęśliwy i potrzebuje tego. Tak jak dziś wróciłem z Karpacza i nie wytrzymałem zszedłem do Alfy i machnąłem małą rundkę :D:D:D

Zima idzie, lepiej zamontuj wycieraczki na bocznych szybach to Beemkom pokażesz jak się bokiem lata:P z 4x4 :D

Amortyzatory
Powrót