spotkać się warto

jasia dopisz :) Jakbym zapomniał zadzwonić to Jasiu nagraj mie te filmy :) a no i wez sprzęta ;)

u nas na spocie wspomniałem że może by zimą wpaść do was na jakąś kawe + gokarty :) może Piłe też namówimy

Jeśli będę miał możliwość wyrwać się ze szkoły to może też wpadne :) Tamta niedziela kompletnie mi nie odpowiadała, więc nawet nie pisałem. Godzinę jaką planujecie? 15?

Lepiej 15.00 bo teraz szybko ciemnawo się robi...
Można by coś większego zrobić... :) Ale ja na gokardy już nie idę :( ...

Mi bardziej odpowiadałaby 17, ale fakt że o tej godzinie już jest prawie ciemno.

Witam, a ze Słupska ktoś będzie?

No to aby jutro pogoda ... i frekwencja dopisał :)

Godzina 15.00 parking pierwszy po lewej na ''Chociwelskiej''

Franek, a gdzie masz szkołę? Bo u mnie też w zależności od szkoły będę albo na 15 albo dopiero po 16. Z tym że jak patrze na opis Twojego auta to i tak musiałbym wyjechać z 10min szybciej :D

kln, ja garuje na Narutowicza i dojazd na Chociwelską może sporo zająć... Dlatego mocno liczyłem na Wały...

Właśnie skończyłem naprawiać autko więc jutro o 15 pojawie się na pewno :) :D

Ja również pojawię się o 15 na chociwelskiej.

Dobrze że nie pada a rześka temperatura :D nie stanowi problemu !!!

Noiii po spotkanku. Paru nas było :)
Następnym razem trza chyba spotkać się gdzieś gdzie ciutke cieplej będzie :)
I więcej ludzi zebrać :)

o 17:02 odjeżdzliśmy z parkingu, akurat dzwoniłem do żony więc mam dokładną godzinę :)

---------- Post dodany o godzinie 19:51 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:50 ----------

Rzeczywiście już trochę czuć to zimnoooo, ale było oki 6 sztuk stało, ostatnio były 3 więc postępuje....

Amortyzatory
Powrót