Lukasz A.
Moderator
Spoty mamy co piątek co prawda ale frekwencja nadal nie powala.Dorastamy dużo się zmienia
A to praca to rodzina.Życie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Spoty mamy co piątek co prawda ale frekwencja nadal nie powala.Dorastamy dużo się zmienia A to praca to rodzina.Życie.
Znam 3 alfisti (łącznie ze mną) którzy chętnie podjadą się przywitać i pogapić na Alfy, ale 12 w niedziele to jakaś szatańska godzina. Toż to czasem środek nocy dla tych co byli królami parkietu w sobote ;]
Jakbyście planowali coś o późniejszej porze np niedzielni wieczór - szansa na frekwencję moim zdaniem znacznie większa.
Jakbyście planowali coś o późniejszej porze np niedzielni wieczór - szansa na frekwencję moim zdaniem znacznie większa.
Niestety koszalińska ekipa nie bardzo nadaje się na takie wyjazdy Pogadamy na spocie.
Dla chcącego nic trudnego. Można to jedno sobotnie disco sobie darować![]()
A np 15:00 byłaby ok?
No nie wiem.Jak ktoś idzie w poniedziałek do pracy a domniemam sądzić że wszyscy i że nie wspomnę już o tym jak ktoś przyjechał z dalszego zakątka zach-pom to co wtedy?Wieczór odpada.
Na przykład JATak na serio - kto będzie jechał więcej niż 100km na drobny spot, na który na obecną chwilę jest 7 osób
A np 15:00 byłaby ok?
Na przykład JA
malin2k5 napisał:Na 12 będzie najlepiej Będzie można rozpalić jakieś ognisko jakby byli chętni
Już nie chciałem pisać że chodzi m.in. o Ciebie