• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spotkać się warto

Ja się przyznam od razu, że tych okolic nie znam a miejsce proponowała Klara więc niech się tłumaczy :)

Jeśli rzeczywiście okazałoby się, że miejsca za wiele nie ma to możemy powrócić do pomysłu z Głębokim. Zasadniczo lista króciutka strasznie jak do tej pory.

Ja odpadam.Mam akurat komunie w tym terminie.Miłego spotkanka życzę.

Chyba szykuje się malutki, rodzinny, kameralny spocik...

Ja tam przejechać przejechałem no ale na seryjnym "wysokim" zawieszeniu. Nie są to klasyczne śpiące policjanty tylko podwyższone przejścia dla pieszych.
Można to ominąć jadąc betonką tak jak na Chociwel no ale w miejscu rozjazdu odbić na Świnoujście. Później parę kilometrów dalej skręca się na skrzyżowaniu w lewo.

No to chyba lepiej na Głębokie się umówić... tak czy inaczej ja jestem. Takie przejscia dla pieszych dzis trenowałem w okolicach Wadowic.

Ja tam przejechać przejechałem no ale na seryjnym "wysokim" zawieszeniu. Nie są to klasyczne śpiące policjanty tylko podwyższone przejścia dla pieszych.
Można to ominąć jadąc betonką tak jak na Chociwel no ale w miejscu rozjazdu odbić na Świnoujście. Później parę kilometrów dalej skręca się na skrzyżowaniu w lewo.

Albo przez : Struga > Płonia > Kliniska Wielkie > Pucice > Czarna Łąka

Ale ja się dostosuję do większości głosów :-)

no niestety mnie nie będzie ...... mam dyżury w przychodniach w weekend ....... fakt jest taki,iż teraz jest majówka i komunie to możemy to przełozyć,może w tym czasie jakieś fajne miejsce na zlocik się znajdzie,komuś wpadnie w oko lub na myśl .... pozdrawiam wszystkich

To fakt, struga teraz nie jest miłym miejscem do jeżdżenia, w sobotę jakiś baran wjechał mi w tył:(
I chyba przychylę się do opinii Klary, są komunie, majówki, a lista i tak jest króciutka...

W sumie można to przełozyć. Mi też się szykuje teraz roczek małej :)

Hmmmm, taka ładna pogoda się zrobiła a tutaj cisza w kwestii jakiegoś spotkania, Panie i Panowie co się dzieje???

chyba by mi pasowało niestety nie wiem kiedy firma wyśle mnie znowu w okolice kolegi drift-r a dokładnie do rawy mazowieckiej ale jest szansa że na 5 byłbym już na miejscu albo wyjeżdzałbym 6 to się okaże :)

Cie pierunie! 4 czerwca się żenię! No nie dam rady dojechać do Was, chyba że Wy do mnie :)

Zobaczymy jak to będzie. Coś się najwyżej wymyśli. Może miniemy się na A2 to sobie mrugniemy. Do lipca odcinek Konin-Stryków jest jeszcze bezpłatny :)

Zobaczymy jak to będzie. Coś się najwyżej wymyśli. Może miniemy się na A2 to sobie mrugniemy. Do lipca odcinek Konin-Stryków jest jeszcze bezpłatny :)
Raczej mnie nie rozpoznasz bo to firmowym sprinterem pociskam raczej to ja będe wypatrywał :)

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:08 ----------

Zawsze można jakąś bramę zrobić :)

Amortyzatory
Powrót