• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spotkać się warto

Otwórzmy listę z zapisami 08.05.2011 (niedziela)
1. DRIFT-R + 1
2. DAFI1985 + 0 (wątpię, aby moja porzuciła Galaxy dla zlotu;))

Trzcińsko-Zdrój jest jakieś 80km od Szczecina więc przejazd na miejsce mógłby być ciekawy :)

A nie ma takiego miejsca w okolicach Dąbia? Powiem szczerze, że słabo znam te okolice z racji zamieszkania pół Polski dalej :)

oczywiście , że jest : ciut dalej w Czarnej łące za pucicami jak na Lubczynę jedziesz a zplaży widac panoramę Szczecina

jest miejsca na grila sporo i autka też da się postawić-są dwie plażyczki obok siebie jedna bardziej piaszczysta a druga bardziej trawiasta.

No to ustalmy miejsce - Czarna Łąka brzmi zachęcająco :)

80.jpg

No dobra, bo termin się zbliża a lista się nie wydłuża :).
Termin: 08.05.2011
Miejsce: Czarna Łąka
Godzina: do ustalenia

Lista chętnych:

1. DRIFT-R + 1
2. DAFI1985 + 0 (wątpię, aby moja porzuciła Galaxy dla zlotu)
3. Klara
4. KUBAS

Na 99% bede plaze na czarne lace...czyt. Od dupu strony znam bardzo dobrze :) nawet dzisiaj tam bylem na zachodzie slonca... Piekny widok :)

Czemu spoty są zawsze w niedziele, mi pasuje zawsze w sobote bo w niedziele mam święto quada Hehe

Ja widzę że w taki sposób do niczego nie dojdziemy...
Jasiu ostatnio tez był zlot w sobote i Cie nie było ;)... wiele osób tez wolało aby zlot był w niedzielę bo większość pracuje w soboty... ale ja juz nie wnikam, do czego dojdziecie to postaram się dostosować .

ostatnio był w sobotę i kilka osób myślało, że będzie w niedzielę, kilku osobom bardziej pasowała niedziela więc teraz niech będzie w niedzielę i porównamy listę obecności :)

Więc nie ma co się opitalać tylko trzeba się zapisywać :)

Alfa uziemiona znów sie popsuła ;//////// ale może ją ogarne i wpadne ;)

Lista chętnych:

1. DRIFT-R + 1
2. DAFI1985 + 0 (wątpię, aby moja porzuciła Galaxy dla zlotu)
3. Klara
4. KUBAS
5. Endrjus

Alfa uziemiona znów sie popsuła ;//////// ale może ją ogarne i wpadne ;)

No to witaj w klubie uziemionych alf bo właśnie moja też zaniemogła :-(

A poza tym ja postaram się być tak jak ustaliliśmy - niedziela 8 maja tylko godzina jaka? ; może 12:00.

Ostatnia edycja:
Niech mi ktoś zorientowany powie w którym miejscu w Czarnej Łące ma być ten spot?

Tak się składa że zrobiłem sobie tam dzisiaj wypad i takie moje spostrzeżenia:
Droga dojazdowa przez Załom - od groma przejść dla pieszych wyprofilowanych w progi zwalniające.
Sama Czarna Łąka niby nie duża a idzie się zgubić :P
Nie wiem też w gdzie znajdziemy tam parking na powiedzmy 10 belli...?
Jedyny możliwy czyli chyba Ośrodka czynnego wypoczynku i rekreacji był zamknięty bramą..
A nad samo jeziorko i owszem JA wjechałem, no ale Taki DRIFT-R biedaczek zgubi zawiechę (albo gazowlotek urwie)

Nie ma to jak pomarudzić :)

Amortyzatory
Powrót