spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
U mnie problem jest taki ze mam przewaznie jeden weekend wolny w miesiacu...i niby dobrze sie sklada ze to ten...ale ogrom przedswiatecznych "prac" nawet najwytrwalszego degustatora moze pokonac ;)

- - - Updated - - -

Panów dwóch to już od jakiegoś czasu na spotach nie widziałem...

Brudasem i obdartusem wstyd sie pokazac...a lakiernik bedzie po nowym roku dopiero :(

Drodzy Alfaholicy i Alfaholiczki,

Witamy Was bardzo serdecznie w nowym 2016 r., mam nadzieję, że świętowaliście go równie hucznie co wielu z nas i powoli wcielacie już postanowienia noworoczne do swojego życia. Kto wie, może u niektórych z Was zawita nowa Bella w garażu?
Zapraszamy Was wszystkich na comiesięczne spotkanie, które odbędzie się w Niedzielę (24.01.16) na szczecińskich bulwarach o godz. 14:00. Pamiętajcie, aby porządnie się ubrać oraz rozgrzać swoje Belle, gdyż zima nas nie rozpieszcza w ostatnich dniach!

Miejsce: Nabrzeże Celne ul. Zbożowa (przy Lastadia Office)

Czas: 24.01.2016, 14:00 (Niedziela)

Więcej informacji znajdziecie na Alfaholicy Zachodniopomorskie

attachment.php

Załączniki

• alfa_zlot_v1.jpg
    alfa_zlot_v1.jpg
    162.6 KB · Wyświetleń: 184
Drodzy Alfaholicy i Alfaholiczki,
Zapraszamy Was wszystkich na comiesięczne spotkanie, które odbędzie się w Niedzielę (21.02.16) na szczecińskich bulwarach o godz. 14:00.
✔ Miejsce: Nabrzeże Celne ul. Zbożowa (przy Lastadia Office)
✔ Czas: 21.02.2016, 14:00 (Niedziela)

Oczywiście w razie zmian pogody, niezwłocznie powiadomimy Was o ewentualnych zmianach miejsca spotkania i godziny.

alfa_zlot_v1.jpg

Pozegnalny na jakis czas bo Ala w srode idzie do innego wlasciciela :( trafila o tyle dobrze ze jest to mechanik z ASO Fiat/Alfa/ Lancia :)
Dareme trzeba w sobote sie oszczedzac zeby na spot mzk nie jechac ;)

oo :) endrjus, A to Twoje AR 166 ogladałem tak cierpliwie na aukcji :) w necie. Kurcze długo się zastanawiałem, widzę - że już znalazła nowego właściciela.. a Ty co następnego szykujesz ?

Amortyzatory
Powrót