spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A tak a propo czy mi się myli ale ja widzę na ulicach Szczecina coraz więcej Alf

Pewnie ze tak, bo można już kupić niektóre w cenie złomu.

Miejsce: Nabrzeże Celne ul. Zbożowa (przy Lastadia Office)
Czas: 18.10.2015 14:00 (Niedziela)

176567-spotkaae_sie_warto-fqoonjd.jpg

Grupa na FB: https://www.facebook.com/groups/696640440398732/

Gibson - własnie nie złośliwiec, taka jest niestety prawda. Sam zobacz ile jest szrotu w postaci zarżniętych 156, czy chociażby panienek w 147, którym jak machniesz patrzą się jak na idiotę. Ja sam już przestałem machać, bo mija się to w ZS z celem.

Już dziś (Niedziela), zapraszamy na spontanicznego spota wszystkich Alfaholików i Alfistki.

Czas: 11.10.2015 14:00 (Niedziela)

Jednocześnie przypominam, że widzimy się również za tydzień (18.10.15) w tym samym miejscu i godzinie.

Ktoś się dziś wybiera? Zastanawiam się czy przyjechać dziś czy za tydzień. Wpadłbym, ładna pogoda, a mam 40km w jedną stronę.

Cześć. Planuje przyjazd na niedzielnego spota. Miło będzie Was poznać osobiście. :)

Myślę, że warto napisać również tutaj oprócz FB. Myślimy o przeniesieniu spota ze względu na pogodę pod dach na parkingi Kaskada albo Galaxy.

Jesień weszła do nas pełną parą! Zapraszamy Was wszystkich na comiesięcznego spota, który odbędzie się w Niedzielę (15.11.15) na szczecińskich bulwarach o godz. 14:00. Pamiętajcie, aby porządnie się ubrać i zadbać o swoje Alfki, gdyż jesień weszła do nas pełną parą.
Natomiast w środę, 11 listopada wyruszamy na Lotnisko w Chojnie, gdzie przyłączymy się do wydarzenia charytatywnego organizowanego przez BMW Klub Szczecin.
Oczywiście w razie zmian pogody, niezwłocznie powiadomimy Was o ewentualnych zmianach miejsca spotkania i godziny.

Czas: 15.11.2015, 14:00 (Niedziela)

Więcej informacji znajdziecie na Alfaholicy Zachodniopomorskie

attachment.php

Załączniki

• alfa_zlot_v1.jpg
    alfa_zlot_v1.jpg
    162.6 KB · Wyświetleń: 215
Hu Hu ha, nasza zima bardzo zła! Chwilowo jeszcze nie taka zła, ale warto już zadbać o odpowiednie gumy dla swojej Belli! Zapraszamy Was wszystkich na comiesięczne spotkanie, które odbędzie się w Niedzielę (20.12.15) na szczecińskich bulwarach o godz. 14:00. Pamiętajcie, aby porządnie się ubrać i zabrać ze sobą coś ciepłego w kubku.

O godz. 14:40 standardowo wyjeżdżamy na "obiad Alfaholików", czyli przejazd do Pizzeri Palermo lub w inne, wcześniej umówione miejsce. Oczywiście w razie zmian pogody, niezwłocznie powiadomimy Was o ewentualnych zmianach miejsca spotkania i godziny.

Czas: 20.12.2015, 14:00 (Niedziela)

Więcej informacji znajdziecie na Alfaholicy Zachodniopomorskie

attachment.php

Załączniki

• alfa_zlot_v1.jpg
    alfa_zlot_v1.jpg
    162.6 KB · Wyświetleń: 101
Ostatnia edycja:
U mnie ten sam problem co u Andrzeja bedzie ale najwyzej moze jednym autem sie zabierzemy :)

Peugotem cabrio? ;) bez dachu w czapkach, szalikach i rekawiczkach? ;)

Amortyzatory
Powrót