Spot w Grudziądzu - 11.11

• Autor wątku Autor wątku Mask
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kręgle zarezerwowane, ale okazuje się, że tej promocji już nie ma i godzina kosztuje 45 zł. Jutro będę negocjował, bo nie lubię takiego pieprzonego marketingu.

- - - Updated - - -

Aktualna lista:

1. Mask
2. Fucel
3. mantis30
4. semri
5. fokusgdz
6. radexon
7. Abidibi1509 + Tusia147
8. Szałek + 1
9. Państwo Semprefedele
10. El_Diablo +1 (Fiat Stilo Abarth) - tylko cytadela
11. AdamOoo + Osoba towarzysząca - tylko cytadela
12. szwarak +1 - tylko cytadela
13. Grzegorz041983+ osoba towarzysząca - tylko cytadela

Tak więc pod McD i na cytadeli powinno być 14 aut i 20 osób :D
Na kręglach, jeśli nic się nie zmieni - 12 osób. Chyba, że ktoś nieplanowany jeszcze wpadnie :D

Tak na szybko, ze swojej strony chciałbym napisać, że wg mnie spot udał się niesamowicie - chociaż nie mnie to oceniać, ponieważ można rzec byłem organizatorem tegoż. W każdym bądź razie osobiście bawiłem się wyśmienicie, bardzo miło było spotkać po raz kolejny niezwykle sympatycznych Alfaholików z Grudziądza, Torunia, Świecia oraz poznać nowych z Bydgoszczy i Mogilna :) Serdecznie chciałbym tutaj szczególnie pozdrowić Szałka i jego Paulinę (przyjaciół z toru z kręgielni ^^) - musieli przebyć sporą drogę, żeby do nas zawitać :D

Wieczorem postaram się wrzucić wyniki turnieju w kręgle, ale od razu uchylę rąbka tajemnicy i napiszę, że Puchar Alfaholika trafił w ręce Michała (Semprefedele), który bezsprzecznie był tego dnia w najlepszej dyspozycji. Gratuluję! :) Drugie miejsce zajął Semri.

W dniu dzisiejszym nawet pogoda nam świetnie dopisała, nie padało, w miarę ciepło, więc jakieś fotki też się ciekawe powinny znaleźć :D Frekwencja dopisała wyjątkowo, zanotowaliśmy nasz nowy rekord - 13 aut (12 Alf i Fiat Stilo). Ci, którzy nie chcieli lub nie mogli przyjechać, mają czego żałować :P Tym, co byli, wielki dzięki za liczne przybycie! :)

Było super, szkoda że nie mogliśmy z Kasia byc na kreglach! Czekamy na następne takie spotkania bo jak widac było naprawde warto!!!Dzieki

Dzięki wszystkim, a szczególnie Maskowi za świetne spotkanie :) Z taką ekipą na pewno na tym nie poprzestaniemy :)

Dzięki wszystkim, a szczególnie Maskowi za świetne spotkanie :) Z taką ekipą na pewno na tym nie poprzestaniemy :)

Tak nawiązując do kolejnego spota, jako zwycięzca turnieju dzisiejszego mógłbyś zorganizować jakieś gokarty i kręgle w Toruniu :D Ale jak gokarty, to pewnie dopiero na wiosnę :(

Ciepło jest to ja jeszcze myslę grilla pocisniemy jakiegoś :D kubki widelce mam w bagazniku :d

Wyniki turnieju gry w kręgle o Puchar Alfaholika:

Najlepszy wynik i zdobycie Pucharu:
1. Semprefedele - 127 pts
2. Semri - 121 pts
3/4. Radexon / Fokusgdz - 109 pts
5/6. Mask / Mateusz - 105 pts
7. Szałek - 97 pts
8. Abidibi - 92 pts
9. Fucel - 90 pts
10/11. - Paulina (Szałkowa^^) / Marta (Semprefedelowa^^)- 75 pts
12. Tusia147 - 70 pts

Suma punktów z 4-ech rozegranych gier:
1. Semprefedele - 420 pts (120, 82, 127, 91)
2. Semri - 383 pts (121, 65, 105, 92)
3. Mask - 382 pts (93, 89, 105, 95)
4. Radexon - 346 pts (68, 91, 78, 109)
5. Mateusz - 340 pts (56, 95, 105, 84)
6. Fucel - 328 pts (66, 87, 90, 85)
7. Fokusgdz - 312 pts (57, 69, 109, 77)
8. Abidibi - 307 pts (92, 77, 76, 62)
9. Marta Semprefedelowa - 275 pts (74, 75, 69, 57)
10. Tusia147 - 246 pts (67, 46, 63, 70)
11. Szałek - 242 pts (56, 24, 97, 65)
12. Paulina Szałkowa - 227 pts (75, 50, 27, 75)

Mantis był zmuszony wycofać się w trakcie zawodów :P

Jak widać na powyższych zestawieniach, zawodnicy gospodarzy okazali się bardzo gościnni i pozwolili, aby puchar wyjechał do innego miasta :D (Musimy zacząć trenować chłopaki! :P)

Tak nawiązując do kolejnego spota, jako zwycięzca turnieju dzisiejszego mógłbyś zorganizować jakieś gokarty i kręgle w Toruniu :D Ale jak gokarty, to pewnie dopiero na wiosnę :(
Jestem za :) Teraz dla odmiany mogą być gokarty. Tym bardziej, że nie trzeba czekać do wiosny bo mamy jakieś nowe - kryte, sam chętnie spróbuje bo jedyne na jakich śmigałem były poprzedzeniem wypadu do Więcborka pod tesko w Bydzi.

Ja też nie miałem okazji za wiele czymś takim pojeździć, chyba tylko z 3x (jak jeszcze u nas były).
Aha, no i pamiętaj, nie wiem jak to zrobisz, ale Ty wygrałeś u nas turniej, to ja mam wygrać te gokarty u Ciebie :P

Ej, ej panowie :D ja tu spisek czuję :D A ja które miejsce będę miał zaklepane za wstawienie fotek? Nie mówiąc już o dramatycznym biegu w pogodni za samowyzwalaczem, tak przy okazji to przepraszam ekipę z czarnej GT za przypadkowe ochlapanie, naprawdę nie chciałem, ale to w ferworze pogoni za czasem :D

A tak poważnie to dziękujemy jeszcze raz Maskowi za super organizację. Impreza przednia i czekamy na kolejną! Może faktycznie tym razem zaszczyt przypadnie Sempre i gokarty, tym bardziej, że mają kryty tor to cały rok można śmigać :) a na wiosnę paintball i ognicho pod Świeciem :D

Są plany, jest dobrze. A póki co to jutro pod wieczór będą obrobione i wstawione zdjęcia.

Ja też nie miałem okazji za wiele czymś takim pojeździć, chyba tylko z 3x (jak jeszcze u nas były).
Aha, no i pamiętaj, nie wiem jak to zrobisz, ale Ty wygrałeś u nas turniej, to ja mam wygrać te gokarty u Ciebie :P

Spoko, coś wymyślę, Adi dostanie podium za fotki i wszyscy będą zadowoleni :) Chociaż jak miejsca obstawione to może tylko puchary rozdamy... hehe :D

to może właśnie w drugą stronę? :D Tylko pojeździmy? :D kuurde, ale normalnie tak fajnie było, że jeszcze się jaram jak stóg siana :D

Dzięki za miłą atmosferę. Oby zawsze coś się działo, a nie siedziało na kanapie :)
Powrót okropny, popadało i wszyscy jechali 80kph, prawie zasnąłem :) Szałka rozumiem, bo miał Śpiącą Królewnę na pokładzie.

Semri to nie poszalałeś w drodze powrotnej :) alfa się nudziła zatem :D

A co do Toronto to jestem za za jakimś wypadem do piernikowej stolicy :)

Ja również bardzo dziękuje wszystkim za świetną niedzielę. Spot w 100% spełniony, wielkie podziękowania za organizację Maskowi, no i nam wszystkim - którzy stworzyliśmy tą świetną atmosferę i zabawę!!! :)

- - - Updated - - -

Powrót okropny, popadało i wszyscy jechali 80kph, prawie zasnąłem :)
Na torze też pokazałeś ostry pazur i prędkość. To chyba masz we krwi ;)

Amortyzatory
Powrót