Bardzo śmieszneŻeby wszyscy mieli równe szanse to każdy będzie startował samochodem Fucla![]()
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bardzo śmieszneŻeby wszyscy mieli równe szanse to każdy będzie startował samochodem Fucla![]()
A tak wracając do głównego wątku, to na chwilę obecną ustaliłem, że zwiedzanie rozpoczynamy od godziny 12:00.
Tak więc 11:30 spotykamy się na parkingu przy McDonalds
Jak będę znał już w miarę konkretną liczbę aut, spróbuję jeszcze pogadać, czy da radę wjechać samochodami na teren jednostki do środka, zrobić wystawkę i cyknąć foty Jeśli się to nie uda, to poszukam jakiegoś innego klimatycznego miejsca na jakąś sesje![]()
Ci co mają, pamiętać o flagach klubowych !!!
ja tez nie mam i co mam zrobić :?![]()
nie chciał a prosić sie nie będę xD heheheJedną to powinien Ci do auta dorzucić gratis
Ja się piszę na kręgleZastanawiam się tylko czy godzina w hotelu na dedykowany posiłek to nie za długo? W trakcie grania zdążymy się nagadać. No chyba, że na pizzę się czeka 45 min a kwadrans wcina
![]()