Spot w Grudziądzu - 11.11

• Autor wątku Autor wątku Mask
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mask coś Ty taki wrażliwy? :D nie mów, że nigdy nie oblizywałeś paluchów w biegu, bo przecież cenny czas ucieka :D wiesz jaka zabawa? :P

Hm, nie, nie oblizywałem grając w kręgle. Ja potem takich tłustych po Was wolałbym nie używać :D

EDIT:
Artur75 jednak nie dojedzie :(

Aktualna lista:
1. Mask
2. Fucel
3. mantis30
4. semri
5. fokusgdz
6. El_Diablo +1 (Fiat Stilo Abarth) - tylko cytadela
7. Abidibi1509 + Tusia147
8. AdamOoo + Osoba towarzysząca - tylko cytadela
9. Państwo Semprefedele
10. szwarak +1 - tylko cytadela
11. Szałek +3
12. Radexon

Z tą pizzą to trzeba zamawiać za wczas. Potrafią ją przyrządzać nawet przeszło 30 minut. Dwa razy miałem podobną sytuację :)
A flaga jest imienna, a raczej nick-owa, i guzik z figą - nikt jej nie dostanie, no hmm ewentualnie mogę użyczyć jedną na zlot. hehe :D

Jesli wolno sie wpisacto ja z żonka też sie pojawie ale tylko wersja z cytadelą.Super pomysł nareszcie spot w Grudziadzu!!!Do zobaczenia
Aktualna lista:
1. Mask
2. Fucel
3. mantis30
4. semri
5. fokusgdz
6. El_Diablo +1 (Fiat Stilo Abarth) - tylko cytadela
7. Abidibi1509 + Tusia147
8. AdamOoo + Osoba towarzysząca - tylko cytadela
9. Państwo Semprefedele
10. szwarak +1 - tylko cytadela
11. Szałek +3
12. Radexon
13. Grzegorz041983+ osoba towarzysząca - tylko cytadela

Jesli wolno sie wpisacto ja z żonka też sie pojawie ale tylko wersja z cytadelą.Super pomysł nareszcie spot w Grudziadzu!!!

3 GT na regionalnym spocie :D dorównaliśmy wyniku ogólnopolskiego zlotu, też były 3 :D jaram się jak stóg siana :D
a co do spotów to było w Grudziądzu już kilka, co prawda z mniejszym rozmachem, do Świecia też zapraszamy jak coś się dzieje

Jeśli Alfa GT Grzegorza jest czarna jak z avatara, to w Grudziądzu jeżdżą już 3 GT :) Ostatnio taka szara jechała za mną na stosunkowo nowych tablicach CG...

3 GT na regionalnym spocie :D dorównaliśmy wyniku ogólnopolskiego zlotu, też były 3 :D jaram się jak stóg siana :D
a co do spotów to było w Grudziądzu już kilka, co prawda z mniejszym rozmachem, do Świecia też zapraszamy jak coś się dzieje

Hm, 3? Twoja, Grzegorza i jeszcze jaka? :P Ta trzecia z Grudziądza jest jednak niepotwierdzona, dlatego nie ma na liście.

Hm, 3? Twoja, Grzegorza i jeszcze jaka? :P Ta trzecia z Grudziądza jest jednak niepotwierdzona, dlatego nie ma na liście.
Taka srebrna metalik jeździ, facet z oś. Mniszek - też 1.9 JTD 150 KM. Parę dni temu rozmawiałem z nim; mówił, że jest zarejestrowany i chętnie wpadnie na zlot. Tylko póki co ani widu ani słychu... :P

Może jeszcze w tym roku jakiś zlot (gorzów-szczecin) . Do Grudziądza nie dam rady dojechać , za dużo km :(

Panowie tą Alfą GT srebrny metalik jezdzi moj kumpel z roboty Sławek. Fajnie ze będą 3 GT wymienimy pare tematów, porad itd. Tylko musze jutro założyc spowrotem koła letnie z alufelgami bo na zimówkach mam staluchy :) hehe

- - - Updated - - -

Abidibi masz racje, moja jest czarna!

Panowie tą Alfą GT srebrny metalik jezdzi moj kumpel z roboty Sławek. Fajnie ze będą 3 GT wymienimy pare tematów, porad itd. Tylko musze jutro założyc spowrotem koła letnie z alufelgami bo na zimówkach mam staluchy :) hehe

Też już znam, dobrze wiedzieć, że to Sławek. Jego żona/dziewczyna/narzeczona pracuje na stacji Bliska :)

Została jeszcze jedna piękność do rozszyfrowania. Jak już pisałem jeździ jeszcze (chyba na alu "telefony") szara GT. Młody kierowca, widziany już 2 razy na CG 68.... . Szkoda, że uciekł mi w osiedle, bo chciałem do niego podjechać...

- - - Updated - - -

Hehe...Raczej w niedziele rano...

Patryk, a dlaczego Ciebie nie ma na liście???? :nono: ;)

No i niedziela fajna impreza Włoska się szykuje :)

- - - Updated - - -

No właśnie Sławek nie odpisuje na wiadomości, na SMSy też :P Przytargaj go razem ze sobą w niedziele :D

Bierz gościa z GT i wołajcie za sobą wszystkie inne Alfy :P może uda nam się pobić rekordzik :P
Deri, wpadaj, wpadaj :) będziesz się zabierał może z Semrim? jakby coś to o 11 pod Lidlem w Świeciu :P

No miałem się zabrać w roli pasażera bo AR ma defekt. Ale jutro ze względu na prace w tyg jest jedyny dzień gdzie moge wymienić chłodnice. Więc niestety musze odpuścić... :/

Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2

Amortyzatory
Powrót