SPOT Trasami 42. Rajdu Świdnickiego – KRAUSE | ZAKOŃCZONY

Status
Ten wątek został zamknięty.
Tak wyszło, że i ja się zjawię.
Mam tylko nadzieje, że nie będziecie za szybko jeździć bo mój diesel już powoli wymięka i mocy mu brak :D

To bedziesz jechal pierwszy a my za Toba:).

Wysłane z mojego Nexus 4

Robi się miazga :) u mnie coś łącznik elastyczny szaleje i coś tam popierduje z jego okolic... Akurat teraz, nie mam nigdzie najazdu żeby zobaczyć co to jest a na lewarku się trochę boje. Ale i tak będe

A miejscówka jest zarezerwowana w tej Harendzie i czy wiedzą, że przyjedzie tak liczne grono na obiad ? Bo trochę była by lipa jakby każdy zamówił i potem byśmy czekali po 40 min na danie :D

A miejscówka jest zarezerwowana w tej Harendzie i czy wiedzą, że przyjedzie tak liczne grono na obiad ? Bo trochę była by lipa jakby każdy zamówił i potem byśmy czekali po 40 min na danie :D

Spooookojnie jak ja coś organizuje to myślę o wszystkim :D pisałem do nich maila miesiąc temu i zapewnili że czekają na nas :) tam są 2 lokale, jeden restauracja a drugi /ten co jest na zdjęciu/ taki bardziej turystyczny. W założeniu idziemy do restauracji ale jak będzie nas 100 to pewnie wszyscy na raz nie zjedzą :P ale spokojnie, mamy czas :)

Velka też zmień na pewniaka :)

O rety. Robi sie zajefsjnie. 20 aut? Masakra. Juz nie moge sie doczekac;-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Walbrzych proponuje spotkanie na lotosie o 11.20 Spokojnie mozemy pojechac razem na miejsce slotkania grupowego:-)

Walbrzych proponuje spotkanie na lotosie o 11.20 Spokojnie mozemy pojechac razem na miejsce slotkania grupowego:-)

Jakby Koledzy z Walbrzycha zachaczyli o Swiebodzice to chetnie sie zabiore:).

Wysłane z mojego Nexus 4

Jasne możemy się ustawić jakoś. Ja jadę od wschodniej strony więc teoretycznie pasuje mi każde miejsce spotkania bo i tak muszę cały Wrocław przejechać.

Jakby Koledzy z Walbrzycha zachaczyli o Swiebodzice to chetnie sie zabiore:).

Wysłane z mojego Nexus 4

Czemu nie. Moze drugi przystanek paring tesco o 11:30:-) Marconi pewnie tez by tam dolaczyl:-)

Jestem jak najbardziej za zbiórką w Świebo na tesco :) o 11 możemy się tam spotkać i jedziemy na Świdnicę :)

Jestem jak najbardziej za zbiórką w Świebo na tesco :) o 11 możemy się tam spotkać i jedziemy na Świdnicę :)

To moze ustawmy sie pod tesco w Swiebodzicach tak kolo 11.30?

Wysłane z mojego Nexus 4

Mi by bardziej pasowało jechać przez Modliszów :D Ale zrobię wyjątek :D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót