SPOT Trasami 42. Rajdu Świdnickiego – KRAUSE | ZAKOŃCZONY

Status
Ten wątek został zamknięty.
Niestety ale sily wyzsze nie pozwalaja mi na wyjazd ba malo tego zmiane w niedziele mam od 11.30 do 17.15 xD jakies fatum. Udanego zlotu panowie.

Niestety ale sily wyzsze nie pozwalaja mi na wyjazd ba malo tego zmiane w niedziele mam od 11.30 do 17.15 xD jakies fatum. Udanego zlotu panowie.

spoko rozumiem, dzięki za info :) porobimy ładne foty żeby było czego żałować :D :D

Ja chyba zaraz druga alfe kupie i pojade na dwie:p

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Porobcie, a najlepiej jakis film nakreccie z przejazdu w peletonie ;)

To wtedy Ci będzie gul skakał, że nie przyjechałeś :D

P.S w podpisie masz niewłaściwy układ kolorów pierw jest zielony :P

Ja mogę na forum Lancii popytać jeszcze ;P

Ja mogę na forum Lancii popytać jeszcze ;P

powiem tak - mi osobiście zależy tylko na Alfach :P ale jak masz jakichś dobrych kumpli z klubu to zapytaj prywatnie :) natomiast zakładanie tam tematu i zbieranie jak największej liczby aut to póki co nie bardzo bo sie potem okaże że Alfinki będą w mniejszości :P

To wtedy Ci będzie gul skakał, że nie przyjechałeś :D

P.S w podpisie masz niewłaściwy układ kolorów pierw jest zielony :P
eeeee tam bede mial nauczke na przyszlosc zeby zostawic sobie urlop na zadanie a nie wykorzystywac go w nowy rok xD haha

Marconi to na koncu powinien jechac bo za nim ciezko nadazyc;-p

Marconi to na koncu powinien jechac bo za nim ciezko nadazyc;-p

Aż tak szybko to nie jeżdżę :P :) poza tym auto jeszcze nie jest ogarnięte do szybkiej jazdy co nie oznacza że będę się wlókł :D

Wstępnie deklaruję, nie wiem jeszcze tylko którą bellę. Ile tych 100km kółek planujemy przejechać w 3 godziny, 3 czy 4? :cool:

Aż tak szybko to nie jeżdżę :P :) poza tym auto jeszcze nie jest ogarnięte do szybkiej jazdy co nie oznacza że będę się wlókł :D

Ja uwazalem ze moja bella jest szybka ale przy GTku to mol bagienny;-)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót