SPOT Styczeń

amigas

Nowy
Auto
AR 75 2.0 TS 148KM, 1988r, Talbot Matra Rancho, 125p '71, 126p '85 Łada 2103
Działamy coś?:>

COS mozna by zdzialac ale dopiero po 10 i napewno w niedziele. Moja propozycja to 20 stycznia. Godzina jak zwykle do dogadania - tylko jestem ciekaw ile chetnych osob sie pojawi ??

jestem za. kazdy dzien weekendu,podajcie tylko godzine i miejsce.pozdrawiam

J@rek napisał:
Szkoda, ze niedziela.
Mało rozrywkowy dzień.

Widac ze kolega nowy. Od zawsze jest niedziela. To juz taka swojego rodzaju tradycja. Poza tym jest to najbardziej optymalny dzien - w inne albo ludzie pracuja, albo sie ucza, albo robia inne wazne rzeczy. Tak wiec niedziela jako dzien spotow zostaje.

U nas w zachodniopomorskim przewaza sobota :mrgreen:
bo w niedziele zazwyczaj wszyscy meczą kaca hehe :twisted:

Pozdrwiam

Yoopi napisał:
Od zawsze jest niedziela. To juz taka swojego rodzaju tradycja. Poza tym jest to najbardziej optymalny dzien - w inne albo ludzie pracuja, albo sie ucza, albo robia inne wazne rzeczy. Tak wiec niedziela jako dzien spotow zostaje.
dokładnie,bez zmian.

Szkoda,że ja nie dołącze :(

U tminów wymienią mi sprzęgło we wtorek i jak wszystko po tym będzie ok to się bankowo zjawię :D

Teraz mogę już powiedzieć, że będę na pewno, autko po wymianie sprzęgła to zupełnie insza inszość, wielkie podziękowania dla tmin teamu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

to kiedy to spotkanie,bo jak do tej pory nikt sie nie okreslil dokladnie co do terminu i miejsca.JA proponuje 20 styczen godz.17 na parkingu REAL-u przy Pilsudskiego.Czekam na odzew

ok pasuje, choć może wartoby spotkać się jeszcze trochę za jasności? a mox e jak będzie śnieg jakieś ognicho byśmy tzrasnęli sobie zimowe? (tylko gdzie....)

tylko zimą ogniska się ciężko rozpalają, jak będzie choć trochę odwilży to w ogóle tego nie widzę ale nie byłem harcerzem tak więc może nie do końca wiem o czym mówię :P Jak by co to wrzucę siekierkę do bagażnika :twisted:

RAFAL napisał:
to kiedy to spotkanie,bo jak do tej pory nikt sie nie okreslil dokladnie co do terminu i miejsca

Jak nie okreslone - termin juz ustalony: 20 stycznia a miejsce jak zawsze to samo - parking Real na Pilsudskiego. Tylko godzina jest do dogadania - moja propozycja to 15 i czekanie do 16 na reszte. A pozniej moze wkoncu do tego InCentro sie zabierzemy. Pasuje wszystkim :?:

Mi pasuje o ile na weekend nie wyjade na narty.
Wiec jezeli tylko bede w lodzi to sie stawiam.

Amortyzatory
Powrót