• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

SPOT Styczeń

jo!

aha, Siekier, to nie ciebie mijalem wczoraj na Kosciuszki/6 siepnia??? Tylko troche pozno sie kapnalem.....

adasco napisał:
aha, Siekier, to nie ciebie mijalem wczoraj na Kosciuszki/6 siepnia??? Tylko troche pozno sie kapnalem.....

Jezeli rano to bardzo mozliwe, aczkolwiek ja Ciebie nie zauwazylem - moze akurat majstrowalem przy radiu :wink:

ten spot aktualny??ja jestem swieży ale w niedziele nic nie robie i chetnie podbije jak sie uda podro dla alfaholikow :D

Yoopi napisał:
Jak nie okreslone Tylko godzina jest do dogadania - moja propozycja to 15 i czekanie do 16 na reszte.

A nie lepiej spotkać się około 13, może na jakieś styczniowe słoneczko się załapiemy :D

Jezeli chodzi o mnie to im pozniej tym lepiej a to dlatego ze 20 w niedziele gram turniej w siatke - zaczyna sie o 10 wiec na 13 moglbym nie zdazyc.... :(

To moze umówmy sie na 14-sta i bedziemy czekac na reszte do 15?Co wy na to? :lol:

Eeech coś widzę iż nie możecie się godzinowo dogadać :lol:

to ja zarzadzam 16:00 i w dupie.
koniec dyskusji. komu nie pasuje = jego problem

no i to mi się podoba konkretnie i na temat więc jest szansa żę i ja się pojawie o 16-tej 20-go stycznia

o kurcze nie byłem zalogowany ale już poprawiam się

Nasialiście zamętu i tyle...
Były raz umówione godziny? ....
i jakoś wszystkim pasowało.

a teraz ten chce tak, ten tak i w końcu nic z tego nie będzie...

Scrat napisał:
Nasialiście zamętu i tyle...
Były raz umówione godziny? ....
i jakoś wszystkim pasowało.

a teraz ten chce tak, ten tak i w końcu nic z tego nie będzie...
ja bym dalej trzymał się tej godz.co zawsze.Było do tej pory dobrze i dyscyplinkę trzeba zachować.

wybaczycie mi?? :cry: daklarowałem ze bede ale szkoła mi wypadła a juz dawno nie byłem i musze...daklarowałem ze bede ale słowa dotrzymam nastepnym razem :D

Ok 16ta niech bedzie

o a mnie jednak nie będzie bo mam jakieś spotaknko rodzinne a godzina i tak mi wiele nei zmienia czy wcześniej czy czy nie, także soorki postaram sie na następny raz

Amortyzatory
Powrót