Spot regionalny Osie lotnisko - 24.03. 2012 r.

Auto
Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM
Witam:)
Organizujemy spocik w Osiu 27 km od Świecia. termin: 24.03.2012 r. godzina: 13. Porponuję najpierw trochę pośmigać po "pasie startowym", a później udać się do tlenia na grilla.
Proponuję także zabranie sprzętu grillowego we własnym zakresie oraz wszelkie produkty też we własnym zakresie. Tworzymy wstępną listę:

1. Abidibi1509

Ja w weekend pracuje - jak znajdę zamianę na sobotę, to wstępnie jestem za :-)

1. Abidibi1509
2. Radexon
3. mantis30
4. Krisuu91 (z tym że nie jestem pewien co do mojej obecności dokładniej będę wiedział coś w piątek pod wieczór)

Wysłałem Ci PW :)
Spot odbędzie się w najbliższą sobotę na Oskim "lotnisku" na pierwszym, większym parkingu. Zapraszamy na godzinę 13. Jeżeli jest ktoś jeszcze chętny ze Świecia, kto się nie zapisał lub nie zgłosił, a chciałby się dołączyć do wspólnego wyjazdu, to zapraszamy do Świecia na parking Lidla godzina 12:30 :)

My z Radziem jedziemy na dwa auta, ze mną będzie jeszcze jeden człowiek.
A Abidibi - tam szykuje się większa ekipa, czy bardziej lokalny zlot? :-)

Ktoś z Grudziądza dołącza się jeszcze?o 11.30 na stacji Bliska się ustawiamy z Fuclem.Także chętnych zapraszamy jak ktoś chce dołączyć :)

Fucel bierze grill i brykiet ja jakiś tam stuff do grillowania ogarnę też

bardziej lokalnie, około 7 samochodów :) wystarczy ;) ze Świecia jedziemy na 3 auta, do jutra Panowie do 13 :D

Powróciłem :) i oby więcej takich spotów,dziękówa za dobre spotkanie i grilla :D zgrywam foty,zapodam niebawem :)

Spotkanie bomba! Świetne towarzystwo, super atmosfera, pierwszy grill (made in 2012) zaliczony! :-D Dzięki wielkie panowie, oby więcej takich wypadów. Czekam na foty Radziu, ja co prawda mam skromnie dwie i dwa filmy, ale też wrzucam na serwa! :cool:

Ja również uważam, że spot-kanko było udane, choć nie dane mi było w Waszym towarzystwie zakosztować grillowanej kiełbachy :) Fajnie było poznać kolejnych Alfisti i się pościgać :P
Pogoda dopisała, frekwencja też nie najgorsza, niech nieobecni żałują :)
Czekam na fotki i filmy!

Spot wyszedł udany, Sorks Abidibi1509 za ta trasę powrotna:P Coś mi się pomieszało od poprzedniego roku . W złym miejscu skręciliśmy.

Spot wyszedł udany, Sorks Abidibi1509 za ta trasę powrotna Coś mi się pomieszało od poprzedniego roku . W złym miejscu skręciliśmy.

no fakt coś źle pojechaliśmy :p ale to nic zwiedziliśmy przynajmniej Gródek :P chociaż w jednym miejscu (jakieś 300 metrów) droga byłą całkiem pierwsza klasa. A spot przedni, zacny i godny. Dzięki panowie i do zobaczenia :) myślę, że warto się spotkać jeszcze w jakąś sobotę w Osiu, bo jednak się dzisiaj nie najeździłem :P

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

ps. swoje fotki wrzucę już jutro

---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

mała paczka zdjęć i filmów ode mnie - http://www.wrzuc.to/677ezOU73t.wt

Fucel, w tym filmiku w którym jechałem z Radexonem który znas otrzymał ksywkę "Klekot"? :P ja, bo dużo gadam? :P

Amortyzatory
Powrót