Spot regionalny Osie lotnisko - 24.03. 2012 r.

Porcja zdjęć ode mnie :) jakby się jakieś powtórzyły to wybaczcie.

Załączniki

• 1 (3).jpg
    1 (3).jpg
    153.6 KB · Wyświetleń: 65
  • 1 (4).jpg
    1 (4).jpg
    44.5 KB · Wyświetleń: 53
  • 1 (8).jpg
    1 (8).jpg
    133.9 KB · Wyświetleń: 59
  • 1 (13).jpg
    1 (13).jpg
    74.3 KB · Wyświetleń: 54
  • 1 (14).jpg
    1 (14).jpg
    88.7 KB · Wyświetleń: 51
  • 1 (16).jpg
    1 (16).jpg
    146.4 KB · Wyświetleń: 62
  • 1 (17).jpg
    1 (17).jpg
    424.3 KB · Wyświetleń: 60
  • 1 (18).jpg
    1 (18).jpg
    103.7 KB · Wyświetleń: 49
  • 1 (21).jpg
    1 (21).jpg
    67.8 KB · Wyświetleń: 52
  • 1 (22).jpg
    1 (22).jpg
    139.3 KB · Wyświetleń: 47
  • 1 (24).jpg
    1 (24).jpg
    105.7 KB · Wyświetleń: 55
  • 1 (25).jpg
    1 (25).jpg
    80.6 KB · Wyświetleń: 46
  • 1 (27).jpg
    1 (27).jpg
    85.6 KB · Wyświetleń: 47
  • 1.jpg
    1.jpg
    75.8 KB · Wyświetleń: 45
Mi coś filmy na fb nie wchodzą wrzuciłem chwile były i znikły.musze na FTP ogarnac to dam link :)

Opony beda na next spot więc się znów weźmiemy :D

przynajmniej nauczyłem się nowego określenia:P

Co po świętach powtórka Panowie? :)
A i ma ktoś link do 156 tych obramowań srebrnych na zegary i nawiew tylni?bo rozmawiałem z kimś ale nie widze go tu :P :)

Alfista z CWA wita kolegów i pozdrawiam ;]

CWA? :D Wąbrzeźno znam jak własną kieszeń :D pół dzieciństwa tam spędziłem u kuzyna. w sumie jakiś spocik nad jeziorkiem u Was też bym sobie zrobił, ale w Przydworzu, o :D pomyśl o tym kolego i daj znać :P

Co po świętach powtórka Panowie?
A i ma ktoś link do 156 tych obramowań srebrnych na zegary i nawiew tylni?bo rozmawiałem z kimś ale nie widze go tu

Widzę Radek, że się spodobało? :D załapaliśmy wszyscy bakcyla :P pewnie, że powtóreczka :D ja tam zawsze chętny

ooo prosze :) jeszcze nigdy nie bylem na zadnym spocie :) ale czemu nie pogoda ladna i bedzie coraz ladniejsza to mozna sie spotkac i grilla odpalic jakiegos :P a Przydwórz to fajne miejsce na spocik :D moze zagadalbym do jacek166 tez jest Alfista z Wąbrzeźna moze by sie skusil :P Tylko z gory mowie ze ten weekend odpada :P bo mam zajety juz :P hehehe ;]

CWA? :D Wąbrzeźno znam jak własną kieszeń :D pół dzieciństwa tam spędziłem u kuzyna. w sumie jakiś spocik nad jeziorkiem u Was też bym sobie zrobił, ale w Przydworzu, o :D pomyśl o tym kolego i daj znać :P

Widzę Radek, że się spodobało? :D załapaliśmy wszyscy bakcyla :P pewnie, że powtóreczka :D ja tam zawsze chętny

Dokładnie :) po świętach zatem coś ogarniamy i widzę z Wąbrzeźna ktoś jest także miejscówkę gdzieś ogarniemy zacną na dobry grill i posiedzenia do wieczora :D

byle śnieg nie spadł :P bo wczoraj czytalem,że w kwietniu śnieg haha :D ale fakt wczoraj skrobałem szyby :P

no rok temu na południu w maju padał śnieg przecież :D Panowie, ja proponuje po świętach jakoś albo nawet na początku maja, bo potem mam zapchane weekendy:/ i proponuje poruszyć temat z tym Przydworzem. jeżeli macie dziewczyny/żony/partnerki/kochanki :P to możemy zrobić wspólne spotkanie, bo moja druga połówka tak jak kiedyś się broniła od zlotów, to teraz się nasłuchała i powiedziała, że "jak nie będzie jedyną dziewczyną na zlocie to chętnie pojedzie ze mną" i zobaczy czym my się tak jaramy :P

---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:49 ----------

ps, a dostaliście moje wiadomości o tym zlocie w Błazejewku pod Poznaniem? bo nikt mi na PW nie odpisał

Dokładnie, wszystkim chyba wpadł bakcyl do głowy! Ja jestem nakręcony na tą mapę silnika :crazy_pilot:Potem możemy robić kreskę.. :D
A Przydwórz, miód malina - trochę mało miejsca w sezonie na zloty, ale jeżeli chodzi o klimat grilla, jeziorko - pierwsza klasa. Jak już mówiłem w Tleniu bywam tam na domkach od 4 albo 5 lat !!
Jutro może ogarnę temat tych fel, jednak fundusz się znalazł na ten cel - http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-alufelgi-i2197020300.html

ps, a dostaliście moje wiadomości o tym zlocie w Błazejewku pod Poznaniem? bo nikt mi na PW nie odpisał
Dostałem, ale wiem - że wtedy pracuje, a urlop już mam wybrany na inne dni.. :(

ja nie dostałem :) proszę o wiecę j info gdzie i jak :D
A jak Twoja dziewczyna ma koleżanki chętne na wyjazd?:):P

Ostatnia edycja:
może udało by mi się Moją połówkę wyciągnąć na spocik w końcu i tak wszędzie ze mną jeździ ;]

Wiecie, co? ja tak teraz patrze w kalendarz i widzę, że w kwietniu będzie cinżko :P ale może jeden z dni majowego weekendu...? :D pomyślcie o tym. Radek już ponawiam wiadomość

Damy radę :D a majówka czemu nie :) wiadomość dostałem i opcja spoko - muszę pomyśleć jeszcze co i jak :)

no to widze, ze jakas majóweczkę zrobimy :D

Amortyzatory
Powrót