Spot Pszczyna-Tychy :)

Jak mi spasuje dzień, to może też się pokażę :)

dajcie jakiś termin to może i ja wpadne:)
Tylko nie 14.10 bo grill na sosinie jest

Proponuje termin 01.10.2012 - spotkanie pod tytułem NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW ... BEZ ALFA ROMEO ;)

Godzina i miejsce do ustalenia.

Lista:
1. jaboleq
2.

ja się pisze co do godziny i miejsca mi pasuje po 16 miejsce obojętne można na parkingu kolo kauflandu (i tak tamtędy wracam do domu po robocie :>)

No to lipa bo mam II zminanę w poniedziałek. Może zrobimy spota pod tyt. "Nie lubię sobót bez alfa romeo":P

ten i next tydzień mi pasuje pon-pt po 16 i cały weekend. po 6.10 czas będę miał tylko po robocie w tygodniu :(

Ten czas a raczej data mi pasuje, bo z tego co mnie się wydaje mam na rano :D

Ludzie, a może spotkamy się w ten czwartek o 18:00 pod grafiti. Ma być ładna pogoda (podobno 27st.) a potem możemy jechać razem na spot do Katowic.

mi pasuje paliwa dość dzień przed wyplata to można resztki wyjeździć, a z mila chęcią w końcu bym was poznał :P

A co tam w końcu ja i Alfa mieszkamy w Pszczynie (prawie w parku) więc i my wpadniemy :)

Mi ten tydz. odpada 2ga zmiana.

Jak z moja propozucja terminu 1.10 ? Temu co pasuje do listy sie dopisac.

Wysłane z mojego GT-I9000

Mnie tam cały ten tydzień pasuje, co do czwartku pod grafiti i następnie Go sport to całkiem niezła propozycja choć niewiem czy czasem nie wyjade, ale 1.10 chyba odpada bo nie lubię poniedziałku :)

Proponuje termin 01.10.2012 - spotkanie pod tytułem NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW ... BEZ ALFA ROMEO ;)

Godzina i miejsce do ustalenia.

Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3.Sharpi

Fajnie jakby było nie wcześniej niż o 18 ;)

01.10.2012 - spotkanie pod tytułem NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW ... BEZ ALFA ROMEO ;)

17:00 parking obok Kauflandu

Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3. Sharpi

Miejsce ustalone i godzina! Przybywajcie! :)

Wezmę komputerek i interfejs - jak ktoś chce sobie odczytać błędy ;)

Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3. Sharpi
4. Naur

ja będę chwile po 16 zaraz po robocie tam zajadę i na was poczekam
miło że bierzesz komputerek jak mi się w czwartek nie uda to z chęcią zobaczę jakim "błędem" jest moja alfa ^^

Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3. Sharpi
4. Naur
5. Himek

To i ja się dopiszę (tak na 99,9%) :)
Ja póki co próbuję ogarnąć dlaczego mój XP nie chce połączyć się z moim autkiem a kolegi lapek z "7" poszedł od strzału :confused:

Ostatnia edycja:
Niestety nie pojawie sie, jestem w Londynie z pracy na delegacji (Alfa :P) i bede mogl sie spotkac najwczesniej 08.10

Amortyzatory
Powrót