Spot Pszczyna-Tychy :)

Witajcie ja również się pokaże z moja alfinką:)
Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3. Sharpi
4. Naur
5. Himek
6. lord_dominos

a co do jutra Ci co chcą jechać na spot do Kato - spotykamy się wcześniej na Tychach i jedziemy razem?

Ja mogę podjechać pod grafiti, Lesio też pewnie podjedzie. Jak ktoś jest chętny to możemy się umówić tak jak wcześniej pisałem o 18:00, a potem pojedziemy na Katowice.

Ja bym chętnie ale 2 zmiana w pracy :/

Ja niestety się nie wyrobie bo zaciski się malują. Może następnym razem. Udanego spota życzę.

Ja mogę podjechać pod grafiti, Lesio też pewnie podjedzie. Jak ktoś jest chętny to możemy się umówić tak jak wcześniej pisałem o 18:00, a potem pojedziemy na Katowice.
Ja pojade jak po mnie podjedziesz :) bo bella ma nowego właściciela

No to będe musiał Cię "podjechać". Nie wiesz że Alfy sprzedaje się zawsze po czwartku, tak żeby jeszcze zaliczyć ostatniego spota w Katowicach przed sprzedażą.

Uuu to już jedna Alfa mniej póki co :(

To jak sickboy robimy spotykamy sie te 2 godziny wcześniej na graffiti czy podjedziemy tam przed 20 i jedziemy od razu na Katowice

No to będe musiał Cię "podjechać". Nie wiesz że Alfy sprzedaje się zawsze po czwartku, tak żeby jeszcze zaliczyć ostatniego spota w Katowicach przed sprzedażą.
No jak to przecież czwartek był 6 dni temu (jak sprzedawałem) :) , dziś jest nowy czwartek i poszukiwania zaczynam od nowa.

Naur jak jest nas tylko 2 (bo lesio już nie ma alfy to pojedzie ze mną) to możemy się zgadać o 19:00 pod grafiti, pogadamy chwile, a potem pojedziemy do Katowic. Jak chcesz to mogę zwiąźć kabel i lapka.

Ok mi pasuje. Co do kabelka i lapa jak możesz to z chęcią skorzystam, bo nie podpinałem mojej belli jeszcze.

Ok to widzimy się pod grafiti

ja sie moge pojawic z lekkim poslizgiem ale powinienem przed 18 byc :)

Jakby ktoś miał kompa ze sobą to byłoby super! ;)

jaboleq coś pisał że weźmie

Ja wezmę, z tym, że mi nie działa :D

A co, chcesz sprawdzić prawdziwy przebieg? :D

Prawdziwy to ja znam, chyba, że go cofali 10 razy :D

Amortyzatory
Powrót