Spot Pszczyna-Tychy :)

Mam kabel, jak coś to możemy podziałać w tej sprawie.

odświeżam temat - raz się spotkaliśmy i już ucichło :P trzeba się trochę ożywić i spotkać jeszcze raz w tym lub przyszłym tygodniu

No właśnie ;) W razie czego najprawdopodobniej mam wolne termiy od poniedzialku do czwartku popoludnie i wieczor w ten i przyszly tydzien ;)

Ja jestem za ustaleniem że spotykamy się co 2 tygodnie pod GRAFFITI o godzinie 18.00 ^^

w sumie można ale nie w weekendy :P

A ja wczoraj wrocilem z Londynu, przegapilem pierwsze spotkanie, ale na drugie jestem jak najbardziej na tak, proponuje poniedzialek 15.10.12, co wy na to?

Ja mam 2gą zmianę za tydzień to mi nie pasuje :)

541278_276562005793518_124201249_n.jpg

Jedzie ktoś??

czemu?? z tego co wiem to nie tylko ''stłumikowane'' auta tam sa;p a imprezka dosc fajna

- - - Updated - - -

czemu?? z tego co wiem to nie tylko ''stłumikowane'' auta tam sa;p a imprezka dosc fajna

Socik, ja się chyba wybieram, będę akurat po 2 zmianie, jeżeli zdążę zrobić autko, a jak nie to z kuzynem będę :)

Ja mam 2gą zmianę za tydzień to mi nie pasuje

Ja podobnie :(

To ja zrobię listę np na spotkanie 22.10.2012 na parkingu przy Kaufland w Tychach.

1. jaboleq
2.

Jak ktoś ma inną propozycję to pisać.

zobaczymy...jeszcze... :) Wstępnie się zapiszę :)

1. jaboleq
2. himek

1. jaboleq
2. himek
3. Sharpi

1. jaboleq
2. himek
3. Sharpi
4. tasiek

Wiec Kaufland, nie graffiti?

A ma ktos moze ramki? Bo jakos nie moge sie zmusic do zakupu w sklepie, ciagle odkladam to na pozniej;]

załatw sobie u tomka naklejki :P
a jak nie chcesz naklejek mogę Ci moje odsprzedać (nowe tydzień temu założone) bo ja naklejki zamówilem :)

Wole ramki od naklejek, wiec jak bys chcial sie ich pozbyc to spoko dogadamy sie.

Amortyzatory
Powrót