A
archibaldi
Guest
akurat tutaj pełen "but"archibaldi...jak miałam otwartą za bardzo to się wsunęłam pod bandy
![]()
nie umie se wycyrklować
![]()
a dokładniej mówiąc od miejsca tego spektakularnego dzwona
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
akurat tutaj pełen "but"archibaldi...jak miałam otwartą za bardzo to się wsunęłam pod bandy
![]()
nie umie se wycyrklować
![]()
nie tlumacz wszystkim na forum!! bo wykorzystają to przeciwko mnieakurat tutaj pełen "but"
a dokładniej mówiąc od miejsca tego spektakularnego dzwona![]()
do półkola zakończonego szykanami cisniesz na maxa
Tylko ręce walczą
![]()
Ale reszta nie wie, o który dzwon akurat chodzi hehenie tlumacz wszystkim na forum!! bo wykorzystają to przeciwko mniewszystkie wskazówki na PW
hehe niech sami się uczą a tylko ja będę korzystać z Twoich rad
niech tylko wymyślą jakieś nagrody to się podzielimy jak już na podium stanę
![]()
![]()
i może lepiej żeby nie wiedzieli o który chodziAle reszta nie wie, o który dzwon akurat chodzi hehe
Czekaj, jeszcze Cie wepcham na to podium i podzielisz się tymi bezcennymi nagrodami![]()
Ale reszta nie wie, o który dzwon akurat chodzi
a tam przyblokowany od razu... przepraszam ale nie potrafiłam opanować tych KMa ja wiem bo zostałem wtedy przyblokowany![]()
a tam przyblokowany od razu... przepraszam ale nie potrafiłam opanować tych KM![]()
nawet mi nie mów... ale wiem już gdzie tkwi mój błąd podstawowy... podejrzewam że ten sam który nie pozwala mi jeździć na motorze...racja, taka ilość KM do ogarnięcia to nie lada wyzwanie![]()
jak znajdę chwilę czasu coś będę sklejał na razie nie mam czasu na nawet na spanie...Sklejasz Marcin jakiś filmik z gokartów?
Powariowaliscie obaj
najlepiej jakos tak z samego poczatku1 lub 2
![]()