Spot Kraków i okolice :)

archibaldi... :D jak miałam otwartą za bardzo to się wsunęłam pod bandy :P :D nie umie se wycyrklować :P
akurat tutaj pełen "but" :D
a dokładniej mówiąc od miejsca tego spektakularnego dzwona :P ;) do półkola zakończonego szykanami cisniesz na maxa :D Tylko ręce walczą ;)

akurat tutaj pełen "but" :D
a dokładniej mówiąc od miejsca tego spektakularnego dzwona :P ;) do półkola zakończonego szykanami cisniesz na maxa :D Tylko ręce walczą ;)
nie tlumacz wszystkim na forum!! bo wykorzystają to przeciwko mnie :P wszystkie wskazówki na PW :D:D hehe niech sami się uczą a tylko ja będę korzystać z Twoich rad :P niech tylko wymyślą jakieś nagrody to się podzielimy jak już na podium stanę :P :D

nie tlumacz wszystkim na forum!! bo wykorzystają to przeciwko mnie :P wszystkie wskazówki na PW :D:D hehe niech sami się uczą a tylko ja będę korzystać z Twoich rad :P niech tylko wymyślą jakieś nagrody to się podzielimy jak już na podium stanę :P :D
Ale reszta nie wie, o który dzwon akurat chodzi hehe :P
Czekaj, jeszcze Cie wepcham na to podium i podzielisz się tymi bezcennymi nagrodami :D

Ale reszta nie wie, o który dzwon akurat chodzi hehe :P
Czekaj, jeszcze Cie wepcham na to podium i podzielisz się tymi bezcennymi nagrodami :D
i może lepiej żeby nie wiedzieli o który chodzi :) hehe ja się wolę nie przyznawać :D:D
trzeba gdzieś zgłosić tą propozycję na nagrody :D proponuję przyslowiowe "złote majtki" :P

Sklejasz Marcin jakiś filmik z gokartów?

byle nie przed koncem miesiaca ;P ale pomysl zaiste zacny jest :)

najlepiej jakos tak z samego poczatku :) 1 lub 2 :D

nie wiem czy to dobre miejsce ale kto by sie pisal na spot 155-tek? sa w ogole jacys chetni?

hyhy, nie chce byc pesymista, ale... my mamy problem to z zebraniem ludzi na ogólnego spota :)

dobra ja sie pisze na spota ogolnego jak sie uda to bedzie 2x155

Amortyzatory
Powrót