Spot Kielce

• Autor wątku Autor wątku bladx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Termin Spotu

• 22.06.2008

Głosów: 0 0.0%
  • 29.06.2008

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
kurcze 29 mi nie pasuje bo mnie nie bedzie ;/ moze jednak 22 ?????? :roll:

Jeśli 29 to chętnie się zjawię. Akurat 27-29 jestem w Kielcach... Pewnie ankieta wszystko rozstrzygnie:)

w weekendy jestem na etacie niańki ale na pewno zjadę chociażby żeby poznać świętokrzyskich zapaleńców:);

jeśli zostanie cokolwiek ustalone dajcie znać :D

pozdrawiam

oleczka198 napisał:
kurcze 29 mi nie pasuje bo mnie nie bedzie ;/ moze jednak 22 ?????? :roll:

Jeśli tylko masz ochotę to możemy i 22 zorganizować spotkanie nawet jak wyniki ankiety będą na 29 a raczej będą. Przyjedzie kto będzie chciał, może będzie mniejsze grono osób ale na pewno będzie fajnie. Ja zawsze jestem chętny żeby sie spotkać, porozmawiać o alfach, pojeździć itp itd, są też osoby które myślą podobnie i z którymi się już od jakiegoś czasu spotykamy przy każdej okazji, a częściej nawet bez okazji i nie potrzeba do tego ankiet.
Myślę że bladyx zakładając ten temat chciał w końcu zebrać jak największą grupę osób w jednym miejscu i terminie żebyśmy się wszyscy poznali i powstała by taka mała regionalna społeczność Alfistów :D

Kurcze ale się rozpisałem :P ale chyba wszyscy złapią jaką miałem myśl przewodnią :lol:

Ja niestety nie dam rady ani 22 ani 29 czerwca bo mam w te dni egzaminy na studiach w Tarnowie :cry:

a teraz w sobote 22 spotykamy sie w koncu?? no bo spot ma byc 29??

oleczka198 napisał:
a teraz w sobote 22 spotykamy sie w koncu?? no bo spot ma byc 29??

Nie widzę problemu :mrgreen:
Jeśli tylko masz ochotę :D
Ja mam czas...
Napisz tylko mniej więcej porę, ale raczej chyba po południu będzie dobrze

niestety sie nie odezwalam ale bylam odlaczona od neta na pare dni;/

Amortyzatory
Powrót