• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spot Kielce

• Autor wątku Autor wątku bladx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Termin Spotu

• 22.06.2008

Głosów: 0 0.0%
  • 29.06.2008

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0

bladx

Nowy
Jest nas ze Świetokrzyskiego juz sporo osob na forum i mysle , ze warto zorganizowac jakis Spot.

Sa dwie opcje odnośnie terminu i proszę kliknąć w ankiecie kiedy komu pasuje!

Plan spotu tez jest do uzgodnienia. Myślę o zwiedzeniu np. Jaskini Raj, Zamku w Chęcinach, możemy tez jechać na Święty Krzyż. Proszę o wypowiedzenie się co komu pasuje lub zgłoszenie własnych propozycji.

Miejsce spotkania pod Halą Widowiskowo-Sportową ul. Żytnia 1 12:00

Jestem za !! Do ewentualnych opcji dodałbym Świeta Katarzyne z Łysicą i jeśli pogoda w dalszym ciagu bedzie taka ekstra to można pomysleć o odwiedzeniu jakiegoś "mokradła" mamy ich w okolicy sporo np: Cedzyna, Sielpia, Borków, Bolmin, można dopasować do lokalizacji innych atrakcji.

Super by było jakby się zebrało sporo ludzików i osobiście wszyscy poznali. Fajna sprawa. Mam nadzieje, że uda mi się naprawić swoje autko do tego czasu. Pozdrawiam :)

no chlopaki nareszcie ktos pomyslal berdzo dobry pomysl i napewno przybede:))))

popieram jaskinie raj potem zamek w checinach mozna troszke polazic:D a potem dla zrelaksowania jakes ognicho czy gril na bolminie co wy na to?? :mrgreen:

fr33 napisał:
mnie pasuje późniejszy termin
Mi również pasuje termin pózniejszy wiec moze jednak 29.06.08 :?:
PS.Panie bladX i miał by pan czas pojechać do krakowa 22.06.08 w bardzo waznej sprawie :evil: (wiesz o czym mówie :wink: )
PZDR JOSEPH

Mnie pasuje 22 nie pasi więc oddałem głos na 29 :)
Pojawię się na 90%... Miło będzie was znów ujżeć :)

slip83 napisał:
Mnie pasuje 22 nie pasi więc oddałem głos na 29 :)
Pojawię się na 90%... Miło będzie was znów ujżeć :)

proponuje zebyśmy z Czewy pojechali razem ;) pewnie jeszcze ktoś się skusi :)

ja też się skuszę na wyjazd tylko nie wiem jeszcze którą niedziele będę miał wolną.
w następnym tygodniu sie wyjasni.

fr33 napisał:
Panie Joseph`ie, czy będzie Pan na spocie swoją Q4 ?
Obawiam sie że jest to nie możliwe,ponieważ od miejsca spotu dzieli mnie jedyne
2500 km(UK) ale bladx wie gdzie stoi moje q4 (obok jego 164 :wink: ) w sumie to po drodze z kielc do czestochowy wiec mozesz ja smialo obejrzec :wink: Tylko pewnie nie umyta bo nie ma kto tego zrobic :cry:

29 będę wracał z warszawy przez Kielce wiec mógłbym zaglądnąć na wasz spot jeśli nie macie nic przeciwko, no chyba że spot w wiśle bedzie w tym samym dniu.
pzdr

Zapraszamy wszystkich chętnych 8)
Każdy jest mile widziany.
To będzie pierwszy poważniejszy spot w Kielcach bo w kilka samochodów to się od jakiegoś czasu spotykamy :D

A.R.T.S. napisał:
To będzie pierwszy poważniejszy spot w Kielcach bo w kilka samochodów to się od jakiegoś czasu spotykamy :D
no to niezle ze ja o tym nic nie wiem :)

KINEUSZ napisał:
A.R.T.S. napisał:
no to niezle ze ja o tym nic nie wiem :)

no to już wiesz :D dzisiaj też się spotkaliśmy co prawda w małym gronia ale zawsze...
jak masz chęć i ochotę to wal na PW albo gg, zawsze to fajniej jak nas więcej 8)

Amortyzatory
Powrót