Jabolek
Nowy
- Auto
- AR Giulietta (SAVALI) 2.0 TCT 215KM 405 Nm
mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
proponuje ci ijmuiden tam masz kilka hoteli polecam hotel prisenhof ,masz tez holiday inn i augusta hotel ,ten pierwszy najtanszy ,zrob sobie rezerwacje przez booking com z ijmuiden mozesz autobusem do centrum amst w 15m lub lepsza opcja autobus wodny kanalem 8 euro w dwie strony 15minut ,generalnie polecam ijmuiden jako baze wypadowa do amsterdamu, parkingi w samym centrum bardzo drogie i duze zamieszanie jezdzeniem autem po miescie, lepiej na spokojnie amstela wypic bez stresuTez liczymy na dobra pogode na ten weekend
Godzina 15:00 pasuje.
PS: Znacie moze jakis niedrogi hotel w Amsterdamie (z parkingiem) w dobrej lokalizacji do wypadu na miasto? Ewentualnie macie rady gdzie zostawic samochod? Slyszalem cos, ze sa parkingi P+R (park and ride), prawda?
Uff, dobrze, ze hotelu nie zarezerwowalem
Jabolek, Ty na nocna zmiane pracujesz?!![]()
Siemka, ja pracuje w hotelu w Amsterdamie na nocnej zmianie, pozatym mam duzo znajomych w innych hotelach wiec moge popytac sie o jakies znizki np. w Wyndham Apollo Amsterdam
mi za 2 tygodnie fest odpowiado.. bo teraz mom urodziny i jeszcze kobieta mnie meczy zeby jechac do Belgii na zakupy także za 2 tygodnie byłoby elegancko![]()