Spot Holandia! Parkingowy Grill ?

Tez liczymy na dobra pogode na ten weekend :)
Godzina 15:00 pasuje.

PS: Znacie moze jakis niedrogi hotel w Amsterdamie (z parkingiem) w dobrej lokalizacji do wypadu na miasto? Ewentualnie macie rady gdzie zostawic samochod? Slyszalem cos, ze sa parkingi P+R (park and ride), prawda?

Ostatnia edycja:
Od razu piszę przepraszam Panowie.
Niestety wyszła mi bardzo pilna sprawa w Polsce i na ten weekend muszę jechać do PL. ;/ Także nie dam rady wrócić do soboty (dziś wyjeżdżam, wracam w niedziele popołudniu).
Jeśli to was nie zniechęci to za tydzień bądź 2 mogę to ogarnąć.
Cały serwis zostaje i będzie czekał na spota.
Przepraszam z góry:(

Uff, dobrze, ze hotelu nie zarezerwowalem;)
Mnie bardziej pasuje za 2 tyg.
Jabolek, Ty na nocna zmiane pracujesz?! ;)

Tez liczymy na dobra pogode na ten weekend :)
Godzina 15:00 pasuje.

PS: Znacie moze jakis niedrogi hotel w Amsterdamie (z parkingiem) w dobrej lokalizacji do wypadu na miasto? Ewentualnie macie rady gdzie zostawic samochod? Slyszalem cos, ze sa parkingi P+R (park and ride), prawda?
proponuje ci ijmuiden tam masz kilka hoteli polecam hotel prisenhof ,masz tez holiday inn i augusta hotel ,ten pierwszy najtanszy ,zrob sobie rezerwacje przez booking com z ijmuiden mozesz autobusem do centrum amst w 15m lub lepsza opcja autobus wodny kanalem 8 euro w dwie strony 15minut ,generalnie polecam ijmuiden jako baze wypadowa do amsterdamu, parkingi w samym centrum bardzo drogie i duze zamieszanie jezdzeniem autem po miescie, lepiej na spokojnie amstela wypic bez stresu

Ostatnia edycja:
co do hoteli to adresów mogę mieć dla Ciebie nawet 200 w najbliższej okolicy Amsterdamu. Ale niestety cen nie znam. Pracuję w firmie która zaopatruje większość hoteli w NL w różnego rodzaju produkty.
Pozdrawiam

jaki to problem booking com

Dzieki salatin!
Wlasnie chodzilo mi o opinie/wskazowki 'lokalnych', bo znalezc w necie hotele to nie trudno. A wiec bede rozgladal sie w okolicach ijmuiden. Auto najchetniej bym zostawil wlasnei pod hotelem, zeby sie z nim nie meczyc.
W takim razie do zobaczenia za 2 tyg...?! ;)

mi za 2 tygodnie fest odpowiado.. bo teraz mom urodziny i jeszcze kobieta mnie meczy zeby jechac do Belgii na zakupy także za 2 tygodnie byłoby elegancko ;)

Siemka, ja pracuje w hotelu w Amsterdamie na nocnej zmianie, pozatym mam duzo znajomych w innych hotelach wiec moge popytac sie o jakies znizki np. w Wyndham Apollo Amsterdam

Bylbym dzwieczny jakbys sie popytal. Moze byc ten 'Wyndham Apollo Amsterdam'. Dzieki!

mi za 2 tygodnie fest odpowiado.. bo teraz mom urodziny i jeszcze kobieta mnie meczy zeby jechac do Belgii na zakupy także za 2 tygodnie byłoby elegancko ;)

Do Belgii na zakupy? Az tak zle jest w Holandii..?! ;) My znowu jezdzimy do Niemiec albo Francji bo i taniej i wiekszy wybor (przynajmniej jesli chodzi o Bruksele) :)

nie, ja do Antwerpen..
jakos tak sie sklada ze tam mamy wszystko w 1 miejsu a tu musielibysmy obleciec 2 albo i 3 duze miasta.

To jak panowie z tym spotem? W ten weekend w Antwerpii, czy jednak Holandia? Ja jestem za Antwerpia, ale do Holandii tez przyjade, tylko musze wczesniej wiedziec, zeby wszystko poplanowac.
MRDUX jest zdaje sie z okolic Antwerpii to moze poleci jakies fajne miejsce? ;)

mi to jedno, miejsce i godzine na spota w NL mamy.
do Belgii Antwerpii odemnie mam 60km wiec to samo co do ultrechtu ;)
wiec decydujcie.. grilla mam gotowego, talerzyki itd tez sa.. byle by lawka i stol byly i bedzie ok ;)
Pozdrawiam

Ja tez czekam na info jak coś. Na 99% kolo 18tej 2.04 (sobota) będę przejeżdzał moim "holownikiem z przyczepą" przez Antwerpie do Polski :D

A jednak nie. Auto zostało w warsztacie na wycenę szkód po tym jak mnie gość Renault Masterem w rondzie wypchnął z wewnętrznego pasa na pas zieleni ;/

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót