Spot czerwcowy

kolego smigasz obwodnica wieliczki mijasz wieliczke i z obwodnicy wielickiej skrecasz tak jakby spowrotem do wieliczki znaki sie poprowadza na gdow :P

Hmmm, a może jakaś skała, ojców... Gdów jest po złej stronie Krakowa :-P

Dlaczego po złej stronie?
jadąc A4 wyjeżdżasz koło Wieliczki,czyli omijasz Kraków.
a z Wieliczki masz 10 km,
pozdrawiam z dzisiejszej wycieczki do Gdowa

Ale odemnie to trzeba się przez Kraków przebić... Nie jeżdżę pseudoautostradą bo jest za droga jak na ten stan techniczny.

Ale odemnie to trzeba się przez Kraków przebić... Nie jeżdżę pseudoautostradą bo jest za droga jak na ten stan techniczny.

W niedziele przed poludniem to nie trzeba sie przez Krakow przebijac jest dosc maly ruch na drodze wiec jak chcesz to spokojnie przejedziesz :)

pozdrawiam

Co do spotu w Gdowie , jest opcjia ;

-Robimy ognisko nad brzegiem Raby, w poblizu knajpki ,, SZALAS,, Wlascicel rezerwuje nam miejsce nad brzegiem rzeki (trawka wykoszona) zapenia patyki na ognisko a do tego ławki i stoly /4 kpl/ co za tym idzie bedzie mozna skorzystac z ,,placu zabaw,, / boisko do siatkowki i pilki noznej , hustawki -opcja jak by ktos byl z dziecmi :) /
Do tego bedzie mozliwosc obejrzenia Kubicy na GP Turcji :)
A gdy pogoda by nie dopisala mozna bedzie skorzystac z grilla ,lawek i stolow znajdujacych na zewnatrz pod dachem.
Wlasciciel liczy sobie za taka przyjemnosc 200zl narazie nie rezerwowalem tego miejsca, umowilem sie z nim ze dam znac jak zobaczymy ile aut przyjedzie i jak sie ludzie ustosunkuja do tej ceny. Moim zdaniem miejsce jest fajne i jak by przyjechalo okolo 20 alfek to by wyszlo po 10zl od autka.
Tak ze zastanowcie sie nad ta opcja.

Ostatnia edycja:
bocian,jo myśla że Ty bydziesz,ktoś musi być kto mnie zabierze,bo nie wiem czy auto bede miał gotowe do tego czasu,a choćbym sie zesrał to mam zamiar przyjechać

Ja niestety odpadam nie mam jak przyjechać. Ale będzie inna okazja :)

tak kolego ja bede jechal przez niepolomice

---------- Post dodany o godzinie 13:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:35 ----------

no miejsce dobre kasa 10 zl to co to jest nic tylko brac

Jako, że kilka dni temu wróciłem po dłuższej nieobecności do Polski, nie mogę obiecać, że uda mi się przybyć, ale proszę by ktoś pod koniec tygodnia wstawił dokładne info: gdzie i o której godzinie się spotykamy, do Gdowa mam na prawdę bardzo niedaleko, więc postaram się Was odwiedzić :)
Oby tylko pogoda nam dopisała...
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. koło Policji w Gdowie jest spory parking - można by tam spotkać się o umówionej godzinie i potem podjechać do Szałasu - miejsce na prawdę fajne, bo jest sporo miejsca.

Wlaśnie tam się mamy spotkać.
Na rynku w Gdowie, w niedzielę, między 11 a 12 będziemy czekać.
Pogody gdyby nie bylo, to jest uzgodnione miejsce w szalasie pod zadaszeniem
.pozdrawiam, do miłego zobaczenia

TERMIN SPOTU;
7 czerwca /niedziela/ godzina 11.00-12.00
parking rynku w Gdowie / kolo policji za stacja paliw ,,BLISKA,,/
potem przejazd na miejsce gdzie bedzie ognisko

opis z;
22 (permalink)

Jak tam autka juz wypucowane na spocik??? :)
Bo czasu zostalo niewiele :)

P.S.
Jeszcze jedno
kielbaske i inne potrzebne ,,akcesoria ,, do spotu mozna nabyc w sklepie na miejscu w Gdowie
sklepik jest dobrze zaopatrzony i otwarty w niedziele sa to Delikatesy Centrum :)

Ostatnia edycja:
Niestety, ale muszę was zmartwić (a przede wszystkim siebie). Ze względów finansowych muszę zrezygnować ze spocika. :-( Ostatnie dopieszczanie malutkiej kosztowało "trochę" więcej niż zakładałem... Mam nadzieję że spotkam się chociaż z niektórymi z was na Zlocie Alfa Pomorze i ze wszystkimi na Zlocie Alfaholików w sierpniu.

Amortyzatory
Powrót