• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spot czerwcowy

ja tez sie pisze na czerwiec :D:D:D bede ja i moja niunia :D:DD:Dmoze jeszcze kogos wychacze :D:D najlepiej zrobic w niedziele kazdy raczej ma wolne i czas :D:D to dajcie koledzy ostateczny termin i godzinke i jedziemy :D:D:D:D:D:D

PS koledzy zalozyciele tego tematu warto by napisac w tytule ze chodzi o spot czerwcowy kolo krakowa wtedy wiecej osob by ten temat odwiedzilo

Ostatnia edycja:
TERMIN SPOTU;
7 czerwca /niedziela/ godzina 11.00-12.00
parking rynku w Gdowie / kolo policji za stacja paliw ,,BLISKA,,/
potem przejazd na miejsce gdzie bedzie ognisko

zainteresowanie jak dotad wyrazili

-Alfalotnik
-palchon
-adayena
-J 155
-TOMAS 156
-M@T
-Zit
-lucas12053
-tomaszmagiera
-Adam$72
-bocian
-t.o.mek
-SYSUNIAdq
-łukasz i kasia
-Kamilio
-mrutyna
-traigo
-grzybii
- janusz58
-Rafał
-robak#21
-Panicz Jakub
-lepper
-wnt146
-obw
-slip83

czekamy na kolejnych chetnych :)

Ostatnia edycja:
7.06.09 południe niedziela Extra termin zeby pogoda dopisała to bedzie extra ja się pisze obowiązkowo

7.06.09 południe niedziela Extra termin zeby pogoda dopisała to bedzie extra ja się pisze obowiązkowo
to chyba będzie najlepszy termin ;) jeszcze jak ekipa z Krakowa i najbliższej okolicy to w ogóle super bo nikt daleko do domu miał nie będzie ;)

Zapraszamy wszystkich chętnych,nie tylko z Krakowa i okolic.Jeśli dopisze pogoda to będzie fajnie.

witam
ja jestem nowy ( prawie nowy ) na forum ale oczywiście pisze się na spocik w gdowie : )

Ostatnia edycja:
powinienem być:) zapowiada sie fajowo:)

powinienem być:) zapowiada sie fajowo:)

Witam! Pare osób z Bielska tez sie szykuje.
P.S. Dawno sie niewidzielismy Łuasz?co nie? Pozdrawiam!

-Alfalotnik
-palchon
-adayena
-J 155
-TOMAS 156
-M@T
-Zit
-lucas12053
-tomaszmagiera
-Adam$72
-bocian
-t.o.mek
-SYSUNIAdq
-łukasz i kasia
-Kamilio
-mrutyna
-traigo
-grzybii
- janusz58
-Rafał
-robak#21
-Panicz Jakub
-wnt146

Jeżeli się z kimś będę mogła zabrać to chętnie się wybiorę bo niestety jestem bez belli na 2 tygodnie jeszcze :(
A jak coś to się Ducato tam do Was doturlam ;P
Włoski braciszek ;D

Dominika - ten ducato to jest dobry plan bo robaczkowego grilla ( dużego ) zapakujesz
bo robaczek do swojego coupe nie wsadzi :-)

Słuchajcie, wrzućcie może dokładną lokalizację na mapy.google.pl lub na targeo.pl Może się zjawię, ale nie obiecuję...

Amortyzatory
Powrót