Spot 2-dniowy Zagórze Śląskie 26-27.09.2015 !!

Gracekk

Nowy
Auto
Była: AR 156 SW 1.8 TS, AR 156 SW 2.4 20V. Jest: Passat B6 BMR
Witam wszystkich, od dłuższego czasu na forum chodziły pomysły o spocie 2-dniowym lecz bez żadnego skutku. Postanowiłem coś dla nas zorganizować :).
Miejsce to wyremontowany w większości ośrodek Wodniak w Zagórzu Śląskim. Do dyspozycji są domki letniskowe oraz pokoje w hotelu, który posiada 3 gwiazdki.
Plan jest taki, aby przyjechać tam w sobotę zameldować się do domków lub pokoi, później chwila wolnego czasu gdzie każdy może się gdzieś przejść na spacer,rozejrzeć się po ośrodku itp. pod wieczór jest planowany grill, którego jeszcze muszę dogadać z właścicielką obiektu oraz jakieś zniżki dla nas. Następnego dnia po ogarnięciu się i wymeldowaniu jedziemy do łowiska pstrągów Złota Woda w Łomnicy gdzie miał miejsce spot rok temu w celu zjedzenia tam śniadanio-obiadu. Po zjedzeniu smacznej rybki będzie jeszcze czas na pogawędki, zdjęcia, pożegnania :). Jest to pierwszy większy spot, który organizuję więc za jakieś małe niedociągnięcia przepraszam, a więcej szczegółów będzie na bieżąco dodawanych w tym poście.

Po spotkaniu z właścicielką uzgodniłem nie wiele więcej niż sam wiedziałem :D
a dokładnie podsypią dla nas drogę dojazdową, by naleśniki też mogły wjechać, dzieci do lat 3 nie są liczone w dobie hotelowej, większego grilla we własnym zakresie też nie możemy zorganizować na terenie obiektu, tylko muszę z nią ustalić menu grilla i oni go zorganizują dla nas (cena zależy od wybranego menu, dlatego dopiero będzie ona wiadoma po zakończeniu zapisów), zdjęcia obiektu mam dostać na maila, jeśli nie będą wystarczające to sam pojadę i popstrykam, tak samo wielkość rabatu zależy od tego ile osób się zapiszę (wstępnie celuję w 30-40 osób)
. Do uzgodnienia jeszcze jest kto w jakim domku, by chciał spać i ew. z kim.

A teraz ceny noclegu:

Domek typu brda z aneksem kuchennym, łazienką i tarasem - 4 osoby 240 zł, każda kolejna osoba 60 zł dopłaty (max. 8 osób)
Domek murowany- 4 osoby 240 zł, każda kolejna osoba 60 zł dopłaty (max. 8 osób)
Domek mały z łazienką - 2 osoby 120 zł

Ceny pokojów hotelowych:
- pokój 1-osobowy 165 zł ze śniadaniem
- pokój 2-osobowy 240 zł ze śniadaniem
- pokój 3-osobowy 350 zł ze śniadaniem
- pokój 4-osobowy 470 zł ze śniadaniem
- apartament dla dwóch osób 400 zł ze śniadaniem (jakby ktoś chciał poszaleć)

Termin zapisów do 14.09.2015 !

Lista obecnych na spocie:
-
Gracekk + Krysia
- tomaszchwesiuk + Gośka i Martyna
- Maupa
-...

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich, od dłuższego czasu na forum chodziły pomysły o spocie 2-dniowym lecz bez żadnego skutku. Postanowiłem coś dla nas zorganizować :).
Miejsce to wyremontowany w większości ośrodek Wodniak w Zagórzu Śląskim. Do dyspozycji są domki letniskowe oraz pokoje w hotelu, który posiada 3 gwiazdki.
Plan jest taki, aby przyjechać tam w sobotę zameldować się do domków lub pokoi, później chwila wolnego czasu gdzie każdy może się gdzieś przejść na spacer,rozejrzeć się po ośrodku itp. pod wieczór jest planowany grill, którego jeszcze muszę dogadać z właścicielką obiektu oraz jakieś zniżki dla nas. Następnego dnia po ogarnięciu się i wymeldowaniu jedziemy do łowiska pstrągów Złota Woda w Łomnicy gdzie miał miejsce spot rok temu w celu zjedzenia tam śniadanio-obiadu. Po zjedzeniu smacznej rybki będzie jeszcze czas na pogawędki, zdjęcia, pożegnania :). Jest to pierwszy większy spot, który organizuję więc za jakieś małe niedociągnięcia przepraszam, a więcej szczegółów będzie na bieżąco dodawanych w tym poście.

A teraz ceny noclegu:

Domek typu brda z aneksem kuchennym, łazienką i tarasem - 4 osoby 240 zł, każda kolejna osoba 60 zł dopłaty (max. 8 osób)
Domek murowany- 4 osoby 240 zł, każda kolejna osoba 60 zł dopłaty (max. 8 osób)
Domek mały z łazienką - 2 osoby 120 zł

Ceny pokojów hotelowych:
- pokój 1-osobowy 165 zł ze śniadaniem
- pokój 2-osobowy 240 zł ze śniadaniem
- pokój 3-osobowy 350 zł ze śniadaniem
- pokój 4-osobowy 470 zł ze śniadaniem
- apartament dla dwóch osób 400 zł ze śniadaniem (jakby ktoś chciał poszaleć)

-
Gracekk + Krysia
- Maupa
-...

Fajowo

Świetna inicjatywa. Ale nie bardzo jednoznacznie mogę znaleźć zdjęcia i ofertę tego ośrodka. Jestem zainteresowany małym domkiem ale za cholerę nie mogę znaleźć jak on wygląda w środku i na zewnątrz.

Marku jako takich zdjęć na razie nie posiadam, na internecie raczej też ich nie będzie, postaram się jak najszybciej coś tu wkleić.

Fajnie by było :)
a to juz funkcjonuje po tym remoncie czy będziemy pierwszymi gośćmi? :)

Funkcjonuje ;) ma już kilka imprez za sobą ;) nwet imprezy na plaży były

dokładnie tak, w lipcu wynajmowałem tam domek na dłuższy weekend i ogólnie byłem zadowolony, jutro jestem umówiony na spotkanie z właścicielką ośrodka w celu ustalenia szczegółów :)

To "pofotosuj" jaki tam jest standard :)

Foty postaram się wyszarpać od właścicielki a jak nie to pojadę tam z aparatem i będę pstrykał :)

Wiesz, chodzi o to jaki kibel, pokoje. Czy śpisz z karaluchami czy nie. A w łazience trzeba gumiaki czy gołą stopą się nie brzydzisz. Może to brzmi drastycznie ale wiecie jak to jest w polsce. Mam małe dziecko i w norze spać nie mogę.

Jeśli chodzi o to, to naprawdę jest poziom, domki są po świeżym remoncie, ja wynajmowałem brde i w łazience jest kabina prysznicowa (trochę mała, ale ujdzie), toaleta, umywalka z szafką i lustro, są 2 szafy na przedpokoju, na dole jest duży pokój, stół z krzesłami wraz z aneksem kuchennym i dwa łóżka 2-osobowe, wyjście na taras. U góry są dwie sypialnie a w nich 2 łóżka jednoosobowe. Żadnych karaluchów nie było, wszystko wyłożone drewnem.

Czyli bez grzyba i nie wali wilgocią?

Cały ośrodek przeszedł gruntowny remont w zeszłym roku i obecnie standard domków jak i hotelu jest na prawdę wysoki, wiem o czym mówię bo w czerwcu byłem tam na weselu. Część domków została wybudowana od nowa. Także nie ma obaw, nowego Wodniaka można śmiało polecić :)

Mnie niestety z noclegiem nie będzie, spodziewam się w tym terminie potomka :) ale może zajadę zobaczyć czy się grzecznie bawicie :D

I nie będzie nikogo kto by sprzedawał gadżety ? :D

- - - Updated - - -

Po spotkaniu z właścicielką uzgodniłem nie wiele więcej niż sam wiedziałem :D
a dokładnie podsypią dla nas drogę dojazdową, by naleśniki też mogły wjechać, dzieci do lat 3 nie są liczone w dobie hotelowej, większego grilla we własnym zakresie też nie możemy zorganizować na terenie obiektu, tylko muszę z nią ustalić menu grilla i oni go zorganizują dla nas (cena zależy od wybranego menu, dlatego dopiero będzie ona wiadoma po zakończeniu zapisów), zdjęcia obiektu mam dostać na maila, jeśli nie będą wystarczające to sam pojadę i popstrykam, tak samo wielkość rabatu zależy od tego ile osób się zapiszę (wstępnie celuję w 30-40 osób)
. Do uzgodnienia jeszcze jest kto w jakim domku, by chciał spać i ew. z kim.

Znam p. Barańską i niezły z niej przekręt tylko kasa kasa byłem tam na imprezie i wiem że nic od siebie nie można zrobić . Tylko oni przygotują grila za którego będzie trzeba słono zapłacić no ale cóż . Jak będzie sporo osób to cena może będzie lepsza . Widzę Gracekk że niezły z ciebie optymista 30 -40 osób ? Ja jeszcze nie wiem jak z wolnym w sobotę na pewno będę niedziela stoi pod znakiem zapytania pozdrawiam

- - - Updated - - -

-
Gracekk + Krysia
- Maupa
-Jozofek + Kasia wstępnie tylko sobota bez noclegu
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/dol...rze_slaskie_26_27_09_2015_.html#ixzz3kUvuj0II

My wstępnie piszemy się we czwórkę :)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Jak to ładnie brzmi we czwórkę jeszcze raz gratulacje:)

Znam p. Barańską i niezły z niej przekręt tylko kasa kasa byłem tam na imprezie i wiem że nic od siebie nie można zrobić . Tylko oni przygotują grila za którego będzie trzeba słono zapłacić no ale cóż . Jak będzie sporo osób to cena może będzie lepsza . Widzę Gracekk że niezły z ciebie optymista 30 -40 osób ? Ja jeszcze nie wiem jak z wolnym w sobotę na pewno będę niedziela stoi pod znakiem zapytania pozdrawiam

No widzisz Robert, następnym razem będzie trzeba zorganizować spot na innym ośrodku, ogólnie P.Barańska trochę ciężka w rozmowie, ale cóż. Co do ilości osób mam nadzieję na chociaż 15 aut, do 14 września się okażę jeszcze chwila czasu jest :) Robert liczę na Ciebie ! :D

Z chęcią bym przybył, ale jak zawsze termin nie pasuje... W sobotę wesele :(

- - - Updated - - -

No chyba że się młodzi rozmyśla to wpadnę :D

Amortyzatory
Powrót