Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
witam, czy ktoś ma lotkę do odsprzedania? do mojej Alfuni 147 , rocznik 2006?
![]()
Pamiętając że lotka od autods jest inna niż oryginalna lotka z wersji Ti.
Kto mi stawia browara za linka?![]()
Nie prawda.. Nie ma innego profilu, tylko od strony szyby przetłoczenie, które jest niewidoczne, a pozwala wycieraczce normalnie chodzić bez konieczności obcinania jej.. poza tym kształt 100% oryginału..Pamiętając że lotka od autods jest inna niż oryginalna lotka z wersji Ti. Ma inny profil by wycieraczki nie trzeba było zmieniać, co nie każdemu się podoba.![]()
Możesz wrzucić tutaj fotki dla porownania jak wygląda te przetloczenie w waszej lotce, a jak w lotce oryginalnej? Bo ja widziałem wasza lotke i lotke oryg i wydawalo mi się że dziub lotki jest delikatnie uniesiony ku górze...Nie prawda.. Nie ma innego profilu, tylko od strony szyby przetłoczenie, które jest niewidoczne, a pozwala wycieraczce normalnie chodzić bez konieczności obcinania jej.. poza tym kształt 100% oryginału..![]()