wojsaw
Nowy
<hello> Dzięki Rosik Taxi postaram się dostać dziadków Nissanem,tylko podajcie więcej szczegółów gdzie dokładnie jest ten parking :shock:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A weź idź Ty w cholere :!:pikero napisał:(delikatnie w granicach rozsądku) i do domu na mecz:mrgreen: :mrgreen:
pikero napisał:no było ok troszkę sobie pojeździliśmy (delikatnie w granicach rozsądku) i do domu na mecz:mrgreen: :mrgreen:
Rosik napisał:A weź idź Ty w cholere :!:pikero napisał:(delikatnie w granicach rozsądku) i do domu na mecz:mrgreen: :mrgreen:
Na następnym spocie ja jadę Twoim, nie ma bata! WTEDY pojeździmy sobie boczkiem... :twisted:
JAD napisał:Jak sie tu zjemcia wstawia. w sensie galeria?
bo cos mie sie nie laduje.
No to teraz musisz wpłacić na moje konto tantiemy za używanie mojej własności :lol: :lol: bo inaczej będę ścigał Ciebie sondownie :wink: :wink: :wink: :mrgreen:Rosik napisał:.....zrobiłem sobie tapetke z jednego zdjecia :mrgreen: Full Wypas :mrgreen: